Thumballs til alle teamets tommelfingre 

Sådan virker den: Én kaster bolden. En anden griber den og reagerer på 'panelet' under tommelfingeren.

Faciliterings Tip 1: Forklar ...

For at udvikle sig som team skal gruppen nogle gange træde et skridt tilbage og reflektere over deres relationer, deres kommunikation og deres måde, at arbejde sammen på. Skræddersy din Thumball aktivitet, så den opfylder dine behov:

Mulighed 1: Lad deltagerne reagere på panelet under tommelfingeren, og kast derefter bolden til den næste.

Mulighed 2: Når den første deltager har reageret på panelet kan du bede de øvrige deltagere dele deres reaktioner eller diskutere, hvordan de kan arbejde sammen mere effektivt.

Faciliterings Tip 2: Formuler samspilsregler

Forklar, at samtaler om gruppens måde at samarbejde på kan blive følelsesladede. Målet med Thumball-aktiviteten er, at rejse de vigtige spørgsmål og have de nødvendige samtaler i et positivt miljø. For at alle kan føle sig trygge, så få gruppen til at formulere deres egne samspilsregler.

Her er nogle samspilsregler, du måske vil have med på listen:

 • Kun én person taler ad gangen.

 • Tal kun for dig selv: Brug 'jeg'-udsagn.

 • Ingen personlige angreb – kritiser ideer, ikke mennesker.

 • Enig i at være uenig: uenig uden at være uenig.

 • Lyt – sørg for, at alle føler sig hørt og valideret.

 • Vær positiv og ikke-dømmende. Vær åben for nye ideer.

Faciliterings Tip 3: Hvis samtalen bliver akavet

Facilitatorer foreslår disse teknikker for at lette vanskelige eller følelsesmæssige situationer:

 • Sæt samtalen på pause, så du kan gennemgå grundreglerne med gruppen.

 • Omdiriger negative kommentarer: Spørg 'hvad kan vi gøre anderledes?'

 • Fokus på ændringer, der kan påvirke teamet positivt.

 • Hvis to parter er uenige, så foreslå, at de skifter roller og fremsætter et modargument.

 • Noter de vanskelige emner, som kan tages op senere, på en flipover.

 • Vær klar til at dele nogle af dine egne erfaringer.

 • Tag en pause. Stop et stykke tid og lav nye grupper eller bed alle vælge en ny stol.

 • Tak deltagerne for at dele deres personlige historier.

 

Populær
0 anmeldelser

Thumball er en af de bedste icebreakers dit team har prøvet fordi enhver kan relatere spørgsmålene til deres situation. Én bold har 32 tekster, som har et uendeligt antal svarmuligheder. Bolden er uendelig. Og der er 14 forskellige Thumballs at vælge imellem.

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gratis workshop i brugen af redskaber der motiverer, stimulerer, ansporer og involverer. Alle workshopper afholdes udendørs med havudsigt i Humlebæk. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. 

DKK 0,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vær en leder Thumball sætter gang i samtaler om, hvilke færdigheder gode ledere bør besidde og kan komme til at besidde. Lederne får samtidig mulighed for at gentænke deres styrker og udviklingspotentialer.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Building Bridges Thumball fokuserer på tillid. Tal om de faktorer, der bidrager til udviklingen af ​​tillid og opbygning af tillidsfulde relationer. Kast bolden og bed griberen om at dele sin reaktion på det spørgsmål, der er under tommelfingeren. Thumballs er bløde, fyldte bolde. De ligner håndbolde, men er bløde og sikre til indendørs brug.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab værdifulde samtaler i din gruppe og anspor dine deltagere til at opbygge nye venskaber og relationer. Find 'fælles' erfaringer, oplevelser og interesser. Common Ground Thumball hjælper med at afdække og opdage disse fællestræk.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi lever i en mangfoldig verden. Nogle forskelle er synlige, såsom hudfarve, køn, højde og vægt, fysiske udfordringer og alder. Andre er måske ikke visuelt synlige, men påvirker alligevel hvordan individer bliver behandlet. Diversity Thumball tackler et vanskeligt emne seriøst, men dog med en lethed. Thumball™ er en blød vinylbold, der ligner en sej fodbold og har 32 paneler fortrykt med spørgsmål, der passer til voksne og teenagere.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Energy Break Thumball er designet til at give grupper den pause, de har brug for efter at have siddet ned i et længere tidsrum. Den er perfekt til at få blodet til at løbe livligt rundt, få ny energi og fokusere på nye emner. Thumball indeholder 32 opfordringer til bevægelse, strækøvelser, dans, balance og nye og overraskende positioner.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Det, vi kan lide, siger meget om os! Bliv meget klogere på hinandens yndlingsmedmennesker, yndlingssteder, yndlingsting, yndlingsoplevelser, yndlingspræferencer og meget mere. At tale om favoritter er en dejlig måde at få gang i samtaler og at opbygge relationer. Slip det ud med Favorites Thumball.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Get Happy at Work Thumball spørgsmålene ansporer hele teamet til at skabe en positiv arbejdsplads ved at give dem mulighed for at dele mål, diskutere udfordringer og opbygge relationer. Med fokus på positive følelser, engagement, mening, præstationer og relationer hjælper spørgsmålene med til at afdække kilden til arbejdslyst.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Meeting Zest Thumball ('zest' betyder 'gejst') tilbyder gode spørgsmål til ethvert møde, som vil opbygge fællesskabet, udviske spændinger, fremme udvikling af kollegiale relationer og synliggøre varme emner. På denne Thumball er der tre typer spørgsmål: De der fokuserer på MIG, DE ANDRE og OS.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Session Openers Thumball tilbyder nogle dybere samtaler, der undersøger deltagernes motivation og mål for mødet eller kurset. Thumball åbner også op for at deltagerne fortæller, hvad der tænder dem.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Det, vi kan lide, siger meget om os. Favorits Thumball leverer 32 spørgsmål, specielt udvalgt til at hjælpe dig og din gruppe med at udforske jeres yndlingsmedmennesker, yndlingssteder, yndlingsting, yndlingsoplevelser, yndlingspræferencer. At tale om favoritter er en dejlig måde at få gang i samtaler og at opbygge relationer.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Med Stress Management Thumball kan du og dit team undersøge årsagerne til stress og forskellige måder, at håndtere dens påvirkning på. Teamet kan diskutere, hvad der påvirker deres stress-niveau, hvordan de kan hjælpe hinanden og hvordan de kan vælge og styre deres egen tilgang til stress.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Team Dynamics Thumball er en sej fodbold med 32 fortrykte, overbevisende sætninger velegnet til voksne og teenagere. Brug denne Thumball til at stimulere dialogen, fremme fællesskabet og holdånden og booste energien.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab kontakt, venskab og forståelse. Når man deler information opbygger man relationer og fremmer tillid. Hvad gør dig til DIG? Thumball er udstyret med 32 'hvad?' spørgsmål, der hjælper dine deltagere med at lære mere om kollegerne omkring dem og grave lidt dybere end de typiske, overfladiske icebreaker-spørgsmål.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Which Are You Thumball kræver, at deltagerne vælger mellem to modsatte egenskaber eller præferencer. Det er forholdsvis nemt at vælge den ene yderlighed eller den anden. Uanset det er nemt eller svært, så tilskynd dine deltagere til at forklare, hvor de ligger på en skala og hvorfor.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

1 times workshop om at involvere og aktivere dit team: Prøv 4 redskaber på 60 minutter i ledergruppen eller sammen med dit team. Fokus er på dialog med redskaberne Thumball, billedkort, dialogkort og coaching-tæppet. Michael Meinhardt vil styre og facilitere workshoppen og guide dig og dit team gennem forskellige metoder. Alle vil blive involveret.

DKK 4.975,00  u/Moms