Playmeo er Australiens største og mest betydende udbyder af kurser og redskaber til ledere og undervisere. LEADERS WAREHOUSE kan præsentere et værdifuldt udvalg af Playmeo's effektive og involverende værktøjer. Spil og dialogkort kan bruges som kursusstart, mødestart, afrunding, icebreaker, lær hinanden at kende og til at booste energien med.

 

0 anmeldelser

Godt-begyndt spørgsmål: 60 spørgsmål og 10+ øvelser, der fører til et uendeligt antal muligheder: Farverigt sæt med 60 kort, som alle lægger op til en sjov og isbrydende samtale-start med tilhørende handlinger.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 9 %

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kreativt, multifunktionelt kortspil, som tilskynder deltagerne til at interagere, søge og finde forbindelser og have det sjovt. Det kan både være personlige forbindelser eller forbindelser mellem opgaver, jobs og produkter.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bliv god til at tale om produktive følelser: 54 farverige kort, som portrætterer et udvalg af følelser fra glad, nedtrykt, vred og forvirret. Kortene er meget velegnede, som en hjælp til at udtrykke hvilke følelser, der rummer store mængder af positiv energi.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spillekort, der inspirerer til autentiske samtaler: 56 seje kort med tanke-provokerende citater på den ene side og kraftfulde billeder på den anden side.

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Din trin-for-trin guide til at lede lette og sjove 'samlinger': Her er en praktisk og inspirerende vejledning til at lede involveredne gruppeøvelser og aktiviteter, der hjælper dine deltagere med at blive et fællesskab. Bogen vil give dig de strategier, du har brug for til at designe et opsigtsvækkende og sjovt program, der engagerer og involverer dine deltagere.

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Aktiviteter for store grupper, som virkelig virker: Her er en samling af de absolut bedste icebreakers, øvelser, involverende aktiviteter for teamet og for store grupper. Aktiviteterne kræver kun meget få eller næsten ingen hjælpemidler. Aktiviteterne booster med garanti grupper med 30, 50 og 100 deltagere i gang på sjove måder.

DKK 575,00  u/Moms
0 anmeldelser

150+ uhyrligt sjove gruppe-aktiviteter, der ikke kræver udstyr: Lær hundredvis af involverende gruppeøvelser og aktiviteter, som deltagerne vil elske fordi de er universelt attraktive og ikke kræver rekvisitter. Få 40 BONUS klar-til-brug-programskabeloner og unikke QR-koder til hver aktivitet og få adgang til online video-tip, varianter mv.

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Her er 530+ gør-det-selv øvelser du har brug for til at gennemføre seriøse og sjove workshopper og undervisning.

DKK 0,00  u/Moms
0 anmeldelser

1 times workshop om at involvere og aktivere dit team: Prøv 4 redskaber på 60 minutter i ledergruppen eller sammen med dit team. Fokus er på dialog med redskaberne Thumball, billedkort, dialogkort og coaching-tæppet. Michael Meinhardt vil styre og facilitere workshoppen og guide dig og dit team gennem forskellige metoder. Alle vil blive involveret.

DKK 4.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gratis workshop i brugen af redskaber der motiverer, stimulerer, ansporer og involverer. Alle workshopper afholdes udendørs med havudsigt i Humlebæk. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. 

DKK 0,00  u/Moms