Gør-det-selv-kurser, der forener mennesker

Kursusplan, aktiviteter, test, videoer. Der indgår mange elementer i ChartHouse gør-det-selv-kurser. Som dokumentarfilm producent har de især været gode til at indfange virksomheders succesrige måde at virke på. Deres største succes er FISH! som lidt tilfældigt kom forbi og blev tiltrukket af. Mange mennesker stimlede sammen, kunder smilede og grinede og fisk fløj gennem luften. 

John Christensen er manden bag kameraet og ChartHouse. Deres mission har altid været at mennesker skulle have mulighed for at leve livet helhjertet. Derfor handler alle deres gør-det-selv-kurser om at se muligheder, forene mennesker og værdier og hele tiden blive bedre til det. Der hører altid en 'gribende' video med til deres gør-det-selv-kurser. 

Køb en DVD og få en DVD afspiller oveni hatten GRATIS. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

 

0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Et FISH! Starter Kit leverer dig de nødvendige redskaber, så du kan planlægge og lede en fantastisk kickoff og blive ved med at holde fokus på jeres FISH! kultur.

DKK 7.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Denne omfattende samling af FISH! redskaber giver energi til jeres kultur på lang sigt - en spændende FISH! introduktion, samtaler for at holde fremdriften i live og et udviklingsforløb, der hjælper lederne til at styrke relationer og tillid.

DKK 14.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Det kræver mod at bede om feedback. Derfor er det så vigtigt, at takke for enhver feedback du får, også den feedback du ikke er enig i.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Feedforward præsenteres af Marshall Goldsmith, som et komplet bykort. Du får hjælp til at komme hen, hvor du ønsker at være i dine relationer. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Dette er film nr. 2 i serien om de verdensberømte fiskehandlere. I den første film fangede de energien og frigav potentialet. I denne film gælder det om at holde liv i forandringen og visionen. Se hvordan Pike Place Fish fiskehandlerne gør.

Pris fra
DKK 1.575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Undersøg kulturen i andre virksomheder. Grav dybt og beslut, hvad der skal være jeres kultur. Se, hvordan FISH! ser ud hos din nabo og i din branche. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spar tid og få et utal af gennemprøvede FISH! teknikker serveret på et 'sølvfad' med øvelser, historier og metoder. På de medfølgende film kan du se erfarne FISH! facilitatorer foran levende publikummer.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hjælpsomhed er en attraktiv kvalitet. Mød de ansatte og ledelsen hos Southwest Airlines. De fortæller hjertens gerne hvad det betyder, at være ansat i flyselskabet med over 30.000 hjælpsomme ansatte. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Flå værdierne ud af ringbindet og proklamer dem, lev dem og fejr dem. Her er dit gør-det-selv-kursus, der tager udgangspunkt i en virksomhed, der har 98% kundetilfredshed og 97% medarbejderfastholdelse. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 4.975,00  u/Moms