Vitale gør-det-selv-kurser

Han er en af USAs topfotografer. Gennem mere end 20 år har han virket som fotograf for National Geographic og har skabt sig et omdømme som fotojournalist i verdensklasse. Ud over at tage fremragende fotografier står han også bag en række gør-det-selv-kurser. Han forklarer selv og viser fantastiske eksempler. Med den medfølgende guide står du selv for dit kursus. 

Køb en DVD og få en DVD afspiller GRATIS oveni hatten. Og vi mener en hvilken som helst DVD. 

0 anmeldelser

Når I vil finde jeres vision på mødet, kurset, workshoppen eller netværksmødet. Hvad er jeres formål? Hvem vil I hjælpe? Hvad brænder I for? Hvad er det særlige I vil bidrage med?

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

'Stå ikke og afvent, at det kommer til dig. Du er nødt til at forelske dig i det du gør, lige nu.' Dewitt Jones

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi stiller skarpt på den energi og styrke, der kaster lys over livet. Jeg stiller mig selv det spørgsmål hver eneste dag. Og så tænker jeg på Adam og hans juice kamera. Har du juice i dit kamera? Dewitt Jones

DKK 975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Dewitt Jones minder os om, at det normalt er ganske let at finde ét rigtigt svar. Vanskelighederne ligger i, at finde nye svar og nye vinkler. Det er ganske utroligt, hvad vi kan opdage, når vi søger efter flere rigtige svar på vores problemer og udfordringer.

DKK 975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Mærk en rus af begejstring: Denne motiverende film fremviser overvældende fotografering og fantastisk dialog, som en håndsrækning til dig, så du også kan kaste dig over dit liv i en rus af begejstring, selvtillid og taknemmelighed.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Du vil blive inspireret og opmuntret til at bruge denne enkle, men effektive tilgange i dine daglige udfordringer. Du vil også opdage, at kreativitet ikke handler om at være kunstnerisk, men om den rigtige indstilling.

DKK 1.975,00  u/Moms