KerneSpillet® og Social Kapital dialogkort fra Hallundbæk Consult

Med brætspillet får alle involverede virkelig fat om kerneopgaven på nogle få timer. Når man spiller et spil om så betydningsfuld en opgave - kerneopgaven - så er det afgørende, at deltagerne tør, kan og vil bidrage med svar og input. Og det gør man, når det er spil med alle de velkendte elementer som en terning, spillebrikker, spørgsmålskort og spilleplade. Med dialogkortene om Social Kapital kan I, helt på egen hånd, gennemføre jeres interne workshopper. 

KerneSpillet® forbinder kerneopgaven med jeres service, jeres kvalitet, jeres effektivitet, jeres kommunikation, jeres arbejdskultur, jeres faglighed og personlighed og jeres ledelse.

KerneSpillet® fører alle frem til de nødvendige handlinger, der skal til, når spillet er overstået efter 2 timer.

 

0 anmeldelser

KerneSpillet® er et nemt, sjovt og effektivt redskab til at facilitere dialogen om kerneopgaven. KerneSpillet® gør kerneopgaven konkret og giver et solidt fundament for trivsel og stolthed i den travle hverdag.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

DKK 2.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Køb ekstra Handleplakater og Taletidskort: KerneSpillet® gør kerneopgaven konkret og giver et solidt fundament for trivsel og stolthed i den travle hverdag.

Pris fra
DKK 220,00  u/Moms
0 anmeldelser

FRA ORD TIL HANDLING: Sæt ord og handling på jeres sociale kapital. Aktiver de mange stemmer i dit team med spørgsmål, der går tæt på den enkeltes arbejdsdag og på jeres alle sammens dagligdag. 

Pris fra
DKK 220,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gratis workshop i brugen af redskaber der motiverer, stimulerer, ansporer og involverer. Alle workshopper afholdes udendørs med havudsigt i Humlebæk. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. 

DKK 0,00  u/Moms