Social Kapital Dialogkort - gør-det-selv øvelser og kort

Pris fra
DKK 220,00  u/Moms

FRA ORD TIL HANDLING: Gør den sociale kapital konstruktiv

Sæt ord på, hvad social kapital er for jer og hvordan I kan forbedre den i hverdagen. Let og målrettet på 30 minutter.

På en halv time får du som leder aktiveret gruppens mange stemmer og meninger ved hjælp af spørgsmål, der går tæt på den enkelte og på jeres arbejdsdag. Bevidstheden styrkes og I finder ind til, hvad gruppen og den enkelte skal gøre for at udvikle arbejdspladsens sociale kapital.

Dialogkortene gør det muligt, at arbejde med de perspektiver, der giver mest værdi hos jer. Vælg mellem disse otte emner:


1. Kerneopgaven
Ex: Hvad fortæller kritiske borgere/kunder til naboen eller familien om vores opgaveløsning? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan Dialog Kortene konkret kan bruges. 


2. Tillid
Ex: Hvilke træk i arbejdskulturen støtter ikke tillid? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan Dialog Kortene konkret kan bruges. 


3. Retfærdighed
Ex: Hvordan taler vi med hinanden om fordeling af arbejdsopgaverne? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan DialogKortene konkret kan bruges. 


4. Internt samarbejde
Ex: Hvad gør vi for at lære af vores fejl? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan DialogKortene konkret kan bruges. 


5. Samarbejde på tværs
Ex: Hvilke forventninger bør vi afstemme med andre (fag-) grupper? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan DialogKortene konkret kan bruges. 


6. Intern kommunikation
Ex: Hvordan bidrager den interne kommunikation til vores viden om andre enheder? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan DialogKortene konkret kan bruges. 


7. Arbejdsglæde
Ex: Hvad gør dig glad, når du løser kerneopgaven? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan DialogKortene konkret kan bruges. 


8. Ledelse
Ex: Hvad viser dig, at din leder lytter aktivt til medarbejderne? 28 kort med forskellige dialog- og refleksionsspørgsmål og en guide til, hvordan Dialog Kortene konkret kan bruges. 


Frokostinvitation til samtale om Kerneopgaven (indgår ikke i BOXSÆT)
Frokostmøde om kerneopgaven er gode til at styrke forståelsen af kerneopgaven på tværs af afdelinger og faggrænser. Ideen er, at man inviterer en kollega til frokost (man har selv madpakke med). Med afsæt i de 6 spørgsmål på kortene, har de to kollegaer en dialog om deres samarbejde om kerneopgaven. Der er 30 invitationer til frokostmøde i pakken. Spørgsmåls ex: Hvordan kan vi konkret styrke vores samarbejde om kerneopgaven?


BOXSÆT med alle 8 sæt DialogKORT
Spar kr. 308,-. Boxsæt med i alt 224 vigtige spørgsmål om du og teamets sociale kapital. 1 sæt af alle 8 DialogKort:

  • Kerneopgaven
  • Tillid
  • Retfærdighed
  • Intern samarbejde
  • Samarbejde på tværs
  • Intern kommunikation
  • Arbejdsglæde
  • Ledelse

Med hvert sæt dialogkort følger en spillemetode, som er lige til at sætte i gang. Du kan også bruge 3 spørgsmål i 3 minutters møder i 3 mands grupper. Og brug så 3 minutter på 'det vigtigste I talte om'. Som leder sætter du et produktivt og effektivt fokus på jeres KERNEOPGAVE.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: