Vælg mellem de ikoniske FISH! film med tilhørende gør-det-selv-kurser, som vil forstærke alle dine budskaber om jeres virksomheds-kultur

Du kan streame film, du kan købe et USB stik med filmen på og du kan købe en DVD med filmen på - til evig eje.

Filmene kan også 'indlejres' på jeres intranet eller LMS (Learning Management System) for op til 1 år ad gangen.

Stå for dine egne FISH! kurser

Udgangspunktet er en film. Men der hører også en kursus-plan til, øvelser, forklaringer og de nødvendige aftaler. Derfor kalder vi disse redskaber for 'gør-det-selv-kurser'. Dine deltagere får prøvet 'dine budskaber' og det er det aller vigtigste. Deltagerne skal ikke kun høre hvad du siger eller tro på det du siger. De prøver det selv og deler deres oplevelser med kollegerne. 

Køb en DVD og få en DVD afspiller GRATIS oveni hatten. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

 

0 anmeldelser

Nogle fiskehandlere i Seattle valgte, at være verdensberømte. Det blev der lavet en film om. Brug filmen FISH! som en modgift mod kynisme, depression, udbrændthed og vrede. Brug den med lederne, servicemedarbejderne, teamet, for kulturen, for ansvarligheden og meget, meget mere.

DKK 775,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Et FISH! Starter Kit leverer dig de nødvendige redskaber, så du kan planlægge og lede en fantastisk kickoff og blive ved med at holde fokus på jeres FISH! kultur.

DKK 7.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab, renover eller genopfrisk jeres virksomhedskultur: FISH! fanger kulturen og frigiver potentialet. Nemt og enkelt. Skab en god start og hold så fast.

Pris fra
DKK 100,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! filosofien er grundlaget for elever og læreres adfærds uddannelse. FISH! hjælper dem til at opbygge sociale færdigheder, som de kan bruge resten af deres liv.

DKK 11.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Denne omfattende samling af FISH! redskaber giver energi til jeres kultur på lang sigt - en spændende FISH! introduktion, samtaler for at holde fremdriften i live og et udviklingsforløb, der hjælper lederne til at styrke relationer og tillid.

DKK 14.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Dit vigtigste ledelsesværktøj er ikke magt, bedrifter, erfaring eller karisma. Du er dit eget vigtigste værktøj. Du er eksemplet. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

 

Pris fra
DKK 4.050,00  u/Moms
0 anmeldelser

Undersøg kulturen i andre virksomheder. Grav dybt og beslut, hvad der skal være jeres kultur. Se, hvordan FISH! ser ud hos din nabo og i din branche. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! STICKS er film nr. 2 om de verdensberømte fiskehandlere: Hold liv i forandringen og visionen. Se, hvordan fiskehandlerne i Pike Place Fish holder liv i deres vision 'World Famous Pike Place Fish'.

Pris fra
DKK 775,00  u/Moms
Nyhed
0 anmeldelser

Alle FISH! redskaber og kurser samlet på ét sted: Involveringen kan begynde. Skab jeres nye service-kultur, jeres nye team ånd, jeres nye ledelses-kultur, jeres nye moral. Men først - forpligt jer til jeres vision. Først lederen.

Pris fra
DKK 3,50  u/Moms