Bob Farrell: En leder er en der servicerer dem, der servicerer kunderne

Ligesom kunderne har også medarbejderne brug for 'agurker' (disse små, specielle ting, som får kunderne til at komme igen og igen). Medarbejderne har også ønsker og behov (agurker) som er noget fra dig, som deres leder. Og hvis de får det, så vil de følge dig og opnå store ting. Hvis de ikke får agurker fra lederen, så vil tilliden og respekten stille og roligt fordampe. 

Køb en DVD og få en DVD afspiller oveni hatten GRATIS. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

 

0 anmeldelser

Bob Farrell: 'Ledere er de der SERVICERER dem, der SERVICERER kunderne.' Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: I jeres virksomhed handler det ikke om hvad I sælger, men om hvem I servicerer. Derfor - giv dem agurken! (service, attitude, konsistens og teamwork). I er i show business. Så vær jeres roller.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Nicholas Boothman: 'Hvis andre mennesker synes om dig, så ser de alt det BEDSTE. Hvis andre mennesker IKKE synes om dig, så ser de alt det VÆRSTE.' Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

WHAT'S YOUR PICKLE? med Bob Farrell: 'Hvis du er rigtig opmærksom, så vil dine kunder fortælle dig, hvad din AGURK er.' Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms