Quiz og lyt til hinanden

En helt ny type spørgsmål har set dagens lys. De er velformulerede. De passer i enhver situation. De passer i enhver relation. Spørgsmålene er designet til brug blandt medarbejderne i afdelingen, på medarbejderseminaret og i alverdens mødelokaler. Spørgsmålene får de små grå til at swinge.

 

0 anmeldelser

RUNDE ØLBRIKKER MED SPØRGSMÅL: Her er boks sættet med gule, orange og lilla 'Uendelige SPØRGSMÅL'. Når du opdager, at dit team er desorienteret, så præsenter ét eller flere uendelige. Så begynder de langsomt, at blive fortrolige med 'emnet'. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 8 %

DKK 575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Denne 'bordet rundt' øvelse virker hver gang. Hvorfor vælge den samme på hvert eneste møde? Du behøver kun en lille ændring og en lille smule hjælp.

DKK 75,00  u/Moms
Populær
0 anmeldelser

Rund og farverig team udvikling: Nu kan teamet coache og anerkende en kollega midt på kontorgulvet eller ved et bord. Inviter en kollega ind på stjernen. Resten af teamet kan slå ring om måtten og har nu de mest relevante spørgsmål til rådighed, som vil hjælpe kollegaen på stjernen. Måtten indeholder 8 anerkendelser, 8 bliv-fortrolige-spørgsmål samt 8 problemløsnings-spørgsmål. 

Mængderabat på dette produkt

Pris fra
DKK 975,00  u/Moms
Populær
0 anmeldelser

Thumball er en af de bedste icebreakers dit team har prøvet fordi enhver kan relatere spørgsmålene til deres situation. Én bold har 32 tekster, som har et uendeligt antal svarmuligheder. Bolden er uendelig. Og der er 15 forskellige Thumballs at vælge imellem.

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi lever i en mangfoldig verden. Nogle forskelle er synlige, såsom hudfarve, køn, højde og vægt, fysiske udfordringer og alder. Andre er måske ikke visuelt synlige, men påvirker alligevel hvordan individer bliver behandlet. Diversity Thumball tackler et vanskeligt emne seriøst, men dog med en lethed. Thumball™ er en blød vinylbold, der ligner en sej fodbold og har 32 paneler fortrykt med spørgsmål, der passer til voksne og teenagere.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Meeting Zest Thumball ('zest' betyder 'gejst') tilbyder gode spørgsmål til ethvert møde, som vil opbygge fællesskabet, udviske spændinger, fremme udvikling af kollegiale relationer og synliggøre varme emner. På denne Thumball er der tre typer spørgsmål: De der fokuserer på MIG, DE ANDRE og OS.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

1 times workshop om at involvere og aktivere dit team: Prøv 4 redskaber på 60 minutter i ledergruppen eller sammen med dit team. Fokus er på dialog med redskaberne Thumball, billedkort, dialogkort og coaching-tæppet. Michael Meinhardt vil styre og facilitere workshoppen og guide dig og dit team gennem forskellige metoder. Alle vil blive involveret.

DKK 4.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gratis workshop i brugen af redskaber der motiverer, stimulerer, ansporer og involverer. Alle workshopper afholdes udendørs med havudsigt i Humlebæk. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. 

DKK 0,00  u/Moms