RSVP-design: Træningsværktøjer med oplevelser

RSVP er et akronym for Relevant, Simple, Versatile og Practical/Portable. 

Nogle lærings- og udviklings-behov vil altid være til stede, når folk skal samarbejde for at nå deres mål. Disse tilbagevendende behov er, hvad RSVP oplevelsesbaserede træningsværktøjer er designet til. Men da enhver organisation er unik, designer vi vores træningsværktøjer, så de er alsidige og kan tilpasses de særlige omstændigheder, hvor og hvornår de bruges.

Redskaberne er ikke afhængige af ekspert-facilitering. Vi sikrer, at enhver, der har en smule kendskab til værktøjerne, vil opnå gode resultater uanset man er teamleder eller udviklingskonsulent. Alle redskaberne følger denne model - KOLBs lærende cirkel:

 

0 anmeldelser

Sjovt og seriøst: 6 forskelligfarvede Coaching Cubes, der understøtter enhver coachingproces fra start til slut. Terningerne gør selvcoaching lettere, de fremmer ejerskab til processen, de understøtter 'ligesinds' coaching, de sætter skub i en session og de sikrer, at man undgår 'Hvorfor gør du ikke ... ?' og 'Ja, men-samtaler.'

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 8 %

DKK 575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Her er den originale og verdensberømte Colourblind ® aktivitet. Deltagernes opgave er, at de skal beskrive abstrakte former i deres hånd for at afsløre, hvilke to brikker, der mangler i det store puslespil. Dette kræver aktiv lytning og aktive spørgsmål samt problemløsning og teamledelse for at nå til enighed og i mål.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Test teamets antagelser med dette puslespil: Øvelsen varer mellem 10 og 20 minutter og er en ideel måde at øge deltagernes bevidsthed om de forudsætninger og antagelser, vi alt for ofte bringer ind i nye situationer.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Simbols er et kraftfuldt nyt læringsværktøj. Simbols adresserer kommunikationsevner, teamplanlægning og implementering, procesforbedring og teamledelse på en livlig, men til tider frustrerende måde. Simbols fungerer godt med grupper på mellem 5 og 15 personer og varer 45 minutter.

DKK 3.675,00  u/Moms
0 anmeldelser

Giv kreativiteten og talelysten fuld skrue: Tegnede billedkort, der alle udtrykker organisatoriske og forretningsmæssige situationer. De giver opstarten, icebreakeren og den afrundende aktivitet på mødet og kurset en inspirerende kant. 

DKK 1.075,00  u/Moms