Vælg jeres fremtid med Joel Barker gør-det-selv-kurser 

Her er alle inspirationskilderne til jeres arbejde med fremtiden. Futuristen Joel Barker har gjort buffeten klar med paradigmer, innovation, taktikker, krydsfelter og et overflødighedshorn af visioner.

Køb en DVD og få en DVD afspiller oveni hatten GRATIS. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

Vision uden handling er blot en drøm.
Handling uden en vision er blot tidsfordriv.
Vision med handling kan forandre verdenen.
Joel Barker

 

0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Vision uden handling er blot en drøm. Handling uden en vision er tidsfordriv. Vision med handling kan forandre verdenen.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: De regler vi lever efter kan begrænse vores evne til at være kreative. Se her, hvorfor det er nødvendigt at tænke anderledes, så vores virksomheder og medarbejdere kan trives og vokse.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Uden diversitet ingen innovation. Uden innovation ingen vækst. Med andre ord: Diversitet er ikke blot det rigtige at gøre. Diversitet er kilden, der rummer det største potentiale.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Konceptet for lederskab er under forandring. Joel Barker's Leadershift: Five Lessons For Leaders in the 21st Century tager på opdagelse i disse forandringer og opstiller fem initiativer, der vil forbedre enhver leders præstationer.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Præsenter din ide set med brugerens øjne. Først når du formår at præsentere din ide fra brugerens synsvinkel vil du opnå succes. 

DKK 1.975,00  u/Moms