Gør-det-selv-kursus: 'Tactics Of Innovation' med Joel Barker

DKK 1.975,00  u/Moms

Præsenter din ide set med brugerens øjne

Tactics of Innovation: DVD spilletid 22 min. Engelsk tekst og tale. DVD indeholder også engelsk leadersguide, engelsk workbook og engelsk PowerPoint.

Hvorfor er det lige, at ellers fornuftige mennesker afviser gode ideer?
Først når du formår at præsentere din ide fra brugerens synsvinkel vil du opnå succes. I denne film besøger Joel Barker ideernes arnesteder for at illustrere, hvorfor lysende ideer bliver afvist.

Tactics of Innovation præsenterer en 10-trins taktik for, hvordan du nedbryder barriererne mellem de nye ideer og de personer, der rummer en naturlig modstand mod forandringer. Denne taktik vil dramatisk øge accepten af en hvilken som helst ide.

Her er de 10 taktikker du kan bruge, når du præsenterer din ide for de potentielle brugere. Der kan ikke udstedes garantier for, at nogen forandring vil blive accepteret. Men ved at bruge disse taktikker øger du dine chancer betragteligt.

1. Upside, Yes
2. Downside, No
3. Seemingly Simple
4. Small Steps
5. Clear Message
6. Compatible Fit
7. Credible Messenger
8. Reliable Performance
9. Easy In
10. Easy Out

Et par ord med på vejen fra Joel Barker
Vores mål med filmen Tactics of Innovation har været at introducere en tilgang som enkeltpersoner og grupper kan bruge for at øge chancerne for accept af nye ideer. Filmen bygger på studier foretaget af James Bright og mine egne tilretninger af hans resultater. Sammen har James og jeg studeret emnet i mere end 60 år.

Nye ideer og innovation er en af livets store pudsigheder: Vi nyder alle sammen fordelene af nye ideer (vi elsker vores telefoner og mikrobølgeovne) og samtidig yder vi modstand mod dem. Det gør vi af logiske grunde - følelsesmæssige, kulturelle og intellektuelle. Den grundlæggende årsag til, at vi afviser forandringer er, at det forstyrrer den delikate balance mellem nyt og gammelt - en balance vi kæmper for at bevare på jobbet og i privatlivet.

Denne modstand, uanset hvor logisk, kan opblødes. Tactics of Innovation tilbyder en stærk tilgang, som alle kan bruge. Ved at indarbejde taktikkerne i din konkrete situation - overbevis om en ny virksomhedsstruktur, præsenter en ny kandidat eller en livreddende opfindelse - så kan forhindringerne fjernes mellem din ide og ideens potentielle brugere. Ideen er tættere på accept.

Som altid ønsker jeg alt det bedste for dig og din fremtid.
Joel Barker

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer