Stå for dine egne FISH! kurser

Udgangspunktet er en film. Men der hører også en kursus-plan til, øvelser, forklaringer og de nødvendige aftaler. Derfor kalder vi disse redskaber for 'gør-det-selv-kurser'. Dine deltagere får prøvet 'dine budskaber' og det er det aller vigtigste. Deltagerne skal ikke kun høre hvad du siger eller tro på det du siger. De prøver det selv og deler deres oplevelser med kollegerne. 

Køb en DVD og få en DVD afspiller GRATIS oveni hatten. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

 

0 anmeldelser

Skab, renover eller genopfrisk jeres virksomheds-kultur: FISH! fanger kulturen og frigiver potentialet. Sjovt og seriøst. Skab en god start og hold så fast. Brug FISH! når det handler om jeres service-kultur, samarbejds-kultur, ledelses-kultur og virksomheds-kultur.

Pris fra
DKK 3,50  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! filosofien er grundlaget for elever og læreres adfærds uddannelse. FISH! hjælper dem til at opbygge sociale færdigheder, som de kan bruge resten af deres liv.

DKK 11.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hvert skoleår mister en gennemsnitlig lærer 400 timers undervisning fordi hun eller han er optaget af elevernes dårlige adfærd. FISH! for Schools hjælper dig med at genvinde denne dyrebare tid.

DKK 2.575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Et FISH! Starter Kit leverer dig de nødvendige redskaber, så du kan planlægge og lede en fantastisk kickoff og blive ved med at holde fokus på jeres FISH! kultur.

DKK 7.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Denne omfattende samling af FISH! redskaber giver energi til jeres kultur på lang sigt - en spændende FISH! introduktion, samtaler for at holde fremdriften i live og et udviklingsforløb, der hjælper lederne til at styrke relationer og tillid.

DKK 14.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Dit vigtigste ledelsesværktøj er ikke magt, bedrifter, erfaring eller karisma. Du er dit eget vigtigste værktøj. Du er eksemplet. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

 

Pris fra
DKK 4.050,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Nøglen til BE THERE er, at medarbejderne ikke har brug for dig som leder 100 % af tiden. Men når de har brug for dig, så har de først og fremmest brug for, at du er nærværende. 

Pris fra
DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Lederens redskaber er ikke magt, bedrifter, erfaring eller karisma. Den gode nyhed til alle ledere: Dit vigtigste ledelsesværktøj er dit eget eksempel. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

Pris fra
DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Vælg din holdning og hjælp dine medarbejdere med at vælge deres holdning.

Pris fra
DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: En af de bedste måder, at anerkende medarbejderne på er at sige TAK, anerkende det de gør og give dem en ‘stemme’. Anerkendelse og påskønnelse er brændstof til teamet og engagementet.

Pris fra
DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Sådan leder du med en stærk intention og konsekvens.

Pris fra
DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Hvis ledere skal nyde godt af et legende miljø fyldt med tillid og respekt, må de først lære at skabe det.

Pris fra
DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Dette er film nr. 2 i serien om de verdensberømte fiskehandlere. I den første film fangede de energien og frigav potentialet. I denne film gælder det om at holde liv i forandringen og visionen. Se hvordan Pike Place Fish fiskehandlerne gør.

Pris fra
DKK 1.575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Undersøg kulturen i andre virksomheder. Grav dybt og beslut, hvad der skal være jeres kultur. Se, hvordan FISH! ser ud hos din nabo og i din branche. Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spar tid og få et utal af gennemprøvede FISH! teknikker serveret på et 'sølvfad' med øvelser, historier og metoder. På de medfølgende film kan du se erfarne FISH! facilitatorer foran levende publikummer.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Kom godt i gang med FISH! og hold visionen i live med FISH! STICKS. Bestil pakken med FISH! filmen og FISH! STICKS filmen.

 

Pris fra
DKK 0,00  u/Moms
0 anmeldelser

Brug filmen FISH! som en modgift mod kynisme, depression, udbrændthed og vrede. Brug den med lederne, servicemedarbejderne, teamet, for kulturen, for ansvarligheden og meget, meget mere. 

DKK 775,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! STICKS er film nr. 2 om de verdensberømte fiskehandlere: Hold liv i forandringen og visionen. Se, hvordan fiskehandlerne i Pike Place Fish holder liv i deres vision 'World Famous Pike Place Fish'.

Pris fra
DKK 775,00  u/Moms