Prøv et kursus, der involverer og bevæger og giver mening

Vejen til trivsel og ny adfærd i dagligdagen er ikke lang. Vi arbejder indefra og ud. Det betyder, at det handler om at involvere jer, uanset hvilken 'overskrift' som kurset har.

Hver enkelt skal forholde sig til meningen, værdien og opdage hvad de andre mener. Først derefter kan de finde mulighederne og aftale handlingerne.

 

0 anmeldelser

Skab, renover eller genopfrisk jeres virksomheds-kultur: FISH! fanger kulturen og frigiver potentialet. Sjovt og seriøst. Skab en god start og hold så fast. Brug FISH! når det handler om jeres service-kultur, samarbejds-kultur, ledelses-kultur og virksomheds-kultur.

Pris fra
DKK 3,50  u/Moms
0 anmeldelser

Når du har besluttet, at hæve barren for teamwork skal du ikke gå glip af en FISH! seminar dag for dit vidunderlige team. De har fortjent det.

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Den bedste måde en leder kan invitere sine medarbejdere på, er gennem egen adfærd. Den adfærd er en som lederen selv vælger. 

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi hjælper dig med at finde din egen løsning. Det gør vi gennem forskellige typer af samtaleøvelser. Samtalerne fører fra udfordring til beslutningsgrundlag.

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Pep Talk: Du og dit team vil blive inddraget og flyttet. Vores pep talker vil bevæge jer hele vejen. Når vi når slutningen har alle deltaget i Pep Talken.

DKK 13.020,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når uheldet er ude og din oplægsholder ikke er dukket op, så ring på telefon +45 71 92 55 63 og rekvirer en akut oplægsholder med udrykning.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Sådan bliver din ledelse effektiv gennem stærke relationer. Begynd at spørge dig selv: Hvilken relation kan jeg tilbyde medarbejderne, som de kan udvikle sig af?

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hvad er det bedste ved jeres samarbejde og hvad vil I udvikle? Gennem en serie af forskellige samtaler kommer I alle godt rundt om jeres samarbejde. I vil selv bringe svarene på, hvad der er på spil, hvilken hjælp der er brug for og, hvordan I kan justere og udvikle jeres samarbejde.

DKK 15.180,00  u/Moms
0 anmeldelser

Alle medarbejdere ønsker, at være en del af en succesrig virksomhed. Hvem gider være en del af en fiasko? Som en del af en succes træder stoltheden, betydningen, meningen, håbet og troen på fremtiden frem. Kunne du tænke dig dette som leder?

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi ved, hvordan dine kurser skal designes. Vi har den nødvendige viden og erfaring. Så ring til os og lad os først få en snak om dine behov.

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Ønker du varig forankring i teamet eller i virksomheden? Verdensklasse? Ekstraordinær servicekultur? Synergi 2 + 2 = 7? - så lad os stikke hovederne sammen og tale om et procesforløb.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

KerneSpillet® er et nemt, sjovt og effektivt redskab til at facilitere dialogen om kerneopgaven. KerneSpillet® gør kerneopgaven konkret og giver et solidt fundament for trivsel og stolthed i den travle hverdag.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

DKK 2.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Fang fællesskabet. Frigiv engagementet: Hvornår er det sidst lykkedes dig, at samle og forene alle dine medarbejdere og overtale dem til at nyde samarbejdet og udføre opgaven? Overvej BOOST aktiv workshop og bliv god til at booste alle dine medarbejdere på een gang - samtidigt. 

DKK 14.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Alle i teamet prøver en håndfuld måder, at anerkende hinanden på. Måderne og metoderne bliver overleveret og kan bruges igen og igen på kommende afdelingsmøder. Målet er, at I løfter barren for jeres mundtlige og skriftlige anerkendelse - alle medarbejdere imellem. 

DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab, hold liv i og genskab FISH! på flere måder. Lad det ikke kun være op til chefen eller en enkelt ildsjæl. Bred FISH! kulturen ud og få mange til at levere ideerne.

Pris fra
DKK 4.600,00  u/Moms
0 anmeldelser

Enhver virksomhed har sin kultur. Kulturen har en ordbog, et sprog, nogle værdier, nogle måder at være sammen på. Men er det den kultur I ønsker jer? Eller ønsker I jer en anden?

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Tre er en gruppe og en gruppe er en nyhed. Nu kommer der 2 tililende mere. Og 3 mere. Nu har vi momentum. Nu har vi en bevægelse!

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

'Som leder er du smittefarlig. Spørgsmålet er: Vil medarbejderne gribe det du har?' Rob Gregory, Rochester Ford

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Hvis du tænker i retning af læring, eksperimenteren eller interaktion, så giver det mening. Overalt hvor kreativitet blomstrer, er der leg i gang. Vi lærer alle, som vi gjorde da vi var børn - ved at lege med ideer. Vi lærer ved at tilsidesætte ideen om, at vi er begrænsede - vi åbner vores øjne.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Møde Time Out: Sig dette som mødeleder: Vi tager nu en kort Time Out. Det betyder, at I rejser jer op. Find sammen med 2 kolleger og fortæl hinanden, hvad I husker bedst fra dette møde indtil nu.

DKK 75,00  u/Moms