Rådgivning: Sådan skabes det engagement I ønsker

DKK 2.500,00  u/Moms

Motiverende rådgivning: Skab det engagement du ønsker

Engagement er noget der opstår over tid, når flere hjælper hinanden gunstigt og anstrenger sig for at nå fælles mål.

Den angivne pris kr. 2.500,- er pr. time, ekskl. materialer, transport og moms.

Her er vores forslag til, hvordan du og dine medarbejderes engagement kan blive stimuleret til det niveau I ønsker. Du er den daglige leder og er travlt optaget af daglig ledelse. Du prøver ihærdigt at skabe et engagement, der strutter af trivsel. Og det er naturligvis hårdt arbejde. På et tidspunkt løber du tør for ideer. Og det er der ikke noget ejendommeligt i. Du har brug for hjælp, som kan komme lige her. Vi kan foreslå 3 forskellige måder:


1 Vi hjælper dig og medarbejderne
Det starter med en samtale med dig.
Så leverer vi en 'øjenåbner' for alle.
Så gennemfører vi interviewsamtaler med alle enkeltvis eller i par om det de står for, deres værdier, meningen med arbejdslivet.
Så samles vi alle igen og aftaler det samarbejde I ønsker.

2 Vi coacher dig (lederen)
Herefter gør du det, der vil virke bedst for dig, medarbejderne og virksomheden.

3 Gør det selv med redskaber og ’lidt’ hjælp fra os
Start PAKKE: Leder TASKEN Kr. 3.884,- med 15 værdifulde redskaber LÆS MERE HER.
Vi coacher dig (lederen).

Er det ord som disse du kunne tænke dig at udtale
Indehaveren af et tagdækkerfirma udtaler: 'Vores folk er tagdækkere. De har også drømme, følelser og sjæl. De ønsker at være en del af en succesrig virksomhed, hvor de hver især betyder noget og hvor deres synspunkter betyder noget. Da vi begyndte at lytte til deres synspunkter, blev vi en bedre virksomhed. Derfor kaster vi et beløb i størrelsesordenen 1,5 mio. kroner i medarbejderudvikling pr. år. Tro mig, det er kommet tifold tilbage.

Det er ikke helt normalt at gøre sådan i vores branche. Selvom de fleste medarbejdere påskønner det højlydt, så er der også nogen der ikke gør. Og det er OK. Vi har gjort det betingelsesløst. Vores industri er flygtig, og vi investerer en bunke tid og penge i medarbejderne. Der skal blot nogle få til at få det til at fungere. De er som såsæd. De vil gro og det påvirker de andre.

Vi siger: Tag ansvar for din adfærd og vær med i samarbejdet og nyd at udvikle andre mennesker. Det er et tungt ansvar. Når du kommer til vores firma, så forventer vi, at du hjælper med at udvikle kollegerne, så snart du har udviklet dig selv. Vi har mulighed for at løfte hinanden over bakke og dal. Og sådan ønsker vi at nå dertil, hvor vi vil hen sammen.'
 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: