Vi leverer aktive pauser med lethed

Vi giver alle deltagere energi, fugtige øjne og varme kinder. 

Når du og din afdeling eller virksomhed får brug for at få skabt

  • Alles lyst til at deltage i mødet

  • Alles tro på, at mødet nytter

  • Alles vilje til at bidrage i mødet og hjælpe hinanden

  • Alles værdsættelse af alles indsats i mødet

på jeres møde på konference-stedet, så kan du trygt tilkalde os.

Vi har en lang og solid erfaring i at forstå sammenhængen, træde frem foran din gruppe, involvere alle og nå frem til et værdifuldt udbytte.

Fx kan vi præsentere jer for 

Lysten til at deltage i mødet: Det er vitalt, at komme godt fra start, så alle er synkroniserede og har fået fælles fodslag og har lyst til at deltage med hinanden på kryds og tværs.

Troen på, at mødet nytter: Hvorfor er dette godt? Hvilken betydning har det? Hvilken overensstemmelse har det med andre dele af virksomheden? Hvad er koblingen til det store billede?

Viljen til at bidrage i mødet og hjælpe hinanden: Hvilke spørgsmål har vi, som er vigtige at stille hinanden, så vi kan lykkes? Hvilken hjælp har vi brug for? Hvordan kan vi bakke hinanden op? 

Værdsættelse af alles indsats i mødet: Den afrundende pause, hvor alle værdsætter alle for dagens indsats og udtrykker stoltheden og glæden om det vi har været fælles om.

I forhold til jeres program, hvor tænker du så lige nu, at det er vigtigt at indlægge en aktiv mødepause? Vi skal nok hjælpe med at finde ud af, hvad der vil virke bedst på jeres møde, så mødet ender med at blive en succes.

 

0 anmeldelser

Spil VÆRDIspillet: Hvad er værdifuldt for os og for mig? VÆRDIspillet er en hjælp til at opnå konsensus i grupper, teams og virksomheder, om de værdier og adfærdsnormer, som alle anser for at være vigtige. Spil spillet som spil, som kabale eller som icebreaker.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 13 %

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Disse udsagn om MOBNING er enkle og høres ofte i din virksomhed. Hvert udsagn er et springbræt for vigtige samtaler.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %

DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når du har besluttet, at hæve barren for teamwork skal du ikke gå glip af en FISH! seminar dag for dit vidunderlige team. De har fortjent det.

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Pep Talk: Du og dit team vil blive inddraget og flyttet. Vores pep talker vil bevæge jer hele vejen. Når vi når slutningen har alle deltaget i Pep Talken.

DKK 13.020,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når uheldet er ude og din oplægsholder ikke er dukket op, så ring på telefon +45 71 92 55 63 og rekvirer en akut oplægsholder med udrykning.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Ønker du varig forankring i teamet eller i virksomheden? Verdensklasse? Ekstraordinær servicekultur? Synergi 2 + 2 = 7? - så lad os stikke hovederne sammen og tale om et procesforløb.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

-40%
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkortene kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på resultater, ros og positiv energi. 

DKK 630,24  u/Moms
DKK 1.050,40  u/Moms
Du sparer: DKK 420,16
0 anmeldelser

Spil Meet UPTION. Hvad nu, hvis I bl.a. spørger hinanden: Hvad gør en god mødedeltager? Hvad kunne skabe bedre energi på dine møder? Hvordan får man folk til at møde til tiden?

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 15 %

DKK 295,20  u/Moms
0 anmeldelser

Møde Time Out: Sig dette som mødeleder: Vi tager nu en kort Time Out. Det betyder, at I rejser jer op. Find sammen med 2 kolleger og fortæl hinanden, hvad I husker bedst fra dette møde indtil nu. 

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Møde Quiz er et 'Arbejdspapir' du kan bruge, som 'nye øjne', 'fremmede øjne' eller 'gamle øjne'. Arbejdspapiret svarer til at invitere en fremmed med til dit møde. Eller en som ved en lille smule om jeres branche. En som stiller mærkelige og nysgerrige spørgsmål. Spørgsmål, som er lidt svære at svare på. 

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Frisk dine møder op med 10 helt kvikke møde pauser. Du omdeler et sjovt redskab og viser opgaven via din projektor på væggen. Alt er med i den pdf du køber. Og så er der dømt icebreaker på mødegulvet.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Motiver dit team til MØDEGLÆDE. Man har mødeglæde, når man synes, at man bliver bedre på hvert eneste møde og samtidig ser frem til de kommende møder. Man fortæller flere kolleger om de regelmæssige møder man deltager i og omtaler dem i lovende og positive vendinger.

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Denne 'bordet rundt' øvelse virker hver gang. Hvorfor vælge den samme på hvert eneste møde? Du behøver kun en lille ændring og en lille smule hjælp.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Undgå, at dit team keder sig eller falder i søvn på dine møder. Vær på forkant med de fremtidige møder og bliv bedre i din mødeplanlægning.

DKK 620,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hjælp deltagerne til at huske budskaberne og de gode ideer med skum pæren.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

DKK 40,00  u/Moms
0 anmeldelser

Netværkskoordinatoren har et naturligt behov for, til enhver tid, at kunne starte en DEBRIEFING, en SIDE-OM-SIDE-DELING, en REFLEKTION, en HVAD-MENER-VI, en REVIEWING. Netværksdeltagerne er helt og aldeles begejstrede for redskaberne.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Flow Chat: Prøv en frugtbar og struktureret samtale på mødet. Emnet skal være kritisk. Gruppen enes om spørgsmålet. Og alle får mulighed for at bidrage. Herefter fremlægges resultatet.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Indlæg en værdifuld aktivitet, som får alle til at involvere sig i mødet og til samtidig at se frem til det næste møde med glæde.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 9 %

DKK 1.217,60  u/Moms
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkort og bog kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på forandringer, medarbejderudvikling og ledelse.

DKK 771,84  u/Moms
0 anmeldelser

Bestil bog og spil pakke: 'Rusk op i din kreativitet' bogen og 'KreativitetsSPILLET' med 64 genveje til nye måder at tænke på. Dette er en gave til teamets kreative evner. Både bog og spil gør det helt praktisk, at komme på ideer - mange ideer.

Pris fra
DKK 175,00  u/Moms