Møde Triggere: MOTIVATION PÅ BORDET

DKK 380,00  u/Moms

Møde Triggere: MOTIVER til mødeglæde

Abonnement: Bestil MødeTriggere til levering i et halvt år. Først modtager du 4 rammer i størrelse 12 X 21 cm med fødder i farverne orange, grøn, rød og blå. Disse rammer er allerede monteret med den første udgave af MødeTrigger.

MødeTriggere fører til Mødeglæde
Mødeglæde er en menneskelig tilstand man kan vælge, så arbejdslivet bliver en udsøgt fornøjelse. Mødeglæde er samtidig noget, som opstår på mødet mellem mødets deltagere. Mødeglæde kan adresseres og igangsættes med 'mødetriggere' som citater, fyndord, spørgsmål og øvelser.

Værdien ved mødeglæde
Mødeglæde er det man har, når man som mødedeltager synes, man bliver bedre på hvert eneste møde og samtidig glæder sig til det næste. Af samme grund fortæller man flere kolleger om de regelmæssige møder man går til og omtaler dem i lovende og positive vendinger.

MødeTriggere i et halvt år
Når du har bestilt MødeTrigger Abonnementet modtager du 4 lækre MødeTrigger holdere med posten. De er lige til at rejse op på mødebordet. Herefter vil du 1 gang månedlig modtage 4 dobbelte MødeTriggere (i alt 6 X 8 MødeTriggere), som du selv printer, klipper, folder og monterer i rammerne.

Du modtager disse MødeTriggere i din mail-boks:
Grøn: Månedens citat med månedens spørgsmål
Orange: Månedens halve spørgsmål og halve sætning
Blå: Månedens fyndord med månedens spørgsmål
Rød: Månedens 2 møde-øvelser

Nu er det blot, at Invitere dine mødedeltagere til at bruge citaterne, fyndordene, spørgsmålene og øvelserne på passende tidspunkter undervejs i dine møder.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: