Tal ordentligt om mobning og konflikter - start selv øvelserne

Tal med hinanden om jeres psykiske arbejdsmiljø. Her er 2 emner, der er bedst at tale om, når alle oplever, at de kan deltage i en ligeværdig og anerkendende dialog. Med disse samtalekort kan enhver tale med om hverdagens opfattelser på en anerkendende og konstruktiv måde. 

 

0 anmeldelser

Disse udsagn om MOBNING er enkle og høres ofte i din virksomhed. Hvert udsagn er et springbræt for vigtige samtaler.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %

DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Feedback for grupper af ledere, kolleger, kunder og alle andre mennesker. Hvorfor er det så pokkers lækkert, at give og modtage feedback? Feedback Kvartetten er det enkleste redskab til en god omgang feedback. 1 seddel med 4 linier.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spil konflikt UPTION og stil hinanden spørgsmål som: Hvordan skabes tillid mellem mennesker? Hvilke konflikthåndteringsmetoder kender du? Hvornår er konflikter gode?

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 15 %

DKK 295,20  u/Moms
0 anmeldelser

Disse udsagn om KONFLIKTER høres ofte i din virksomhed. Hvert udsagn er tænkt som et springbræt for vigtige samtaler.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %

DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kreativt, multifunktionelt kortspil, som tilskynder deltagerne til at interagere, søge og finde forbindelser og have det sjovt. Det kan både være personlige forbindelser eller forbindelser mellem opgaver, jobs og produkter.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bliv god til at tale om produktive følelser: 54 farverige kort, som portrætterer et udvalg af følelser fra glad, nedtrykt, vred og forvirret. Kortene er meget velegnede, som en hjælp til at udtrykke hvilke følelser, der rummer store mængder af positiv energi.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms
Populær
0 anmeldelser

Rund og farverig team udvikling: Nu kan teamet coache og anerkende en kollega midt på kontorgulvet eller ved et bord. Inviter en kollega ind på stjernen. Resten af teamet kan slå ring om måtten og har nu de mest relevante spørgsmål til rådighed, som vil hjælpe kollegaen på stjernen. Måtten indeholder 8 anerkendelser, 8 bliv-fortrolige-spørgsmål samt 8 problemløsnings-spørgsmål. 

Mængderabat på dette produkt

Pris fra
DKK 975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi lever i en mangfoldig verden. Nogle forskelle er synlige, såsom hudfarve, køn, højde og vægt, fysiske udfordringer og alder. Andre er måske ikke visuelt synlige, men påvirker alligevel hvordan individer bliver behandlet. Diversity Thumball tackler et vanskeligt emne seriøst, men dog med en lethed. Thumball™ er en blød vinylbold, der ligner en sej fodbold og har 32 paneler fortrykt med spørgsmål, der passer til voksne og teenagere.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Meeting Zest Thumball ('zest' betyder 'gejst') tilbyder gode spørgsmål til ethvert møde, som vil opbygge fællesskabet, udviske spændinger, fremme udvikling af kollegiale relationer og synliggøre varme emner. På denne Thumball er der tre typer spørgsmål: De der fokuserer på MIG, DE ANDRE og OS.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi lever i en mangfoldig verden. Nogle forskelle er synlige, såsom hudfarve, køn, højde og vægt, fysiske udfordringer og alder. Andre er måske ikke visuelt synlige, men påvirker alligevel hvordan individer bliver behandlet. Diversity Thumball tackler et vanskeligt emne seriøst, men dog med en lethed. Thumball er en blød vinylbold, der ligner en sej fodbold og har 32 paneler fortrykt med spørgsmål, der passer til voksne og teenagere.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Team Dynamics Thumball er en sej fodbold med 32 fortrykte, overbevisende sætninger velegnet til voksne og teenagere. Brug denne Thumball til at stimulere dialogen, fremme fællesskabet og holdånden og booste energien.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab værdifulde samtaler i din gruppe og anspor dine deltagere til at opbygge nye venskaber og relationer. Find 'fælles' erfaringer, oplevelser og interesser. Common Ground Thumball hjælper med at afdække og opdage disse fællestræk.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab kontakt, venskab og forståelse. Når man deler information opbygger man relationer og fremmer tillid. Hvad gør dig til DIG? Thumball er udstyret med 32 'hvad?' spørgsmål, der hjælper dine deltagere med at lære mere om kollegerne omkring dem og grave lidt dybere end de typiske, overfladiske icebreaker-spørgsmål.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Building Bridges Thumball fokuserer på tillid. Tal om de faktorer, der bidrager til udviklingen af ​​tillid og opbygning af tillidsfulde relationer. Kast bolden og bed griberen om at dele sin reaktion på det spørgsmål, der er under tommelfingeren. Thumballs er bløde, fyldte bolde. De ligner håndbolde, men er bløde og sikre til indendørs brug.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

Which Are You Thumball kræver, at deltagerne vælger mellem to modsatte egenskaber eller præferencer. Det er forholdsvis nemt at vælge den ene yderlighed eller den anden. Uanset det er nemt eller svært, så tilskynd dine deltagere til at forklare, hvor de ligger på en skala og hvorfor.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms
0 anmeldelser

1 times workshop om at involvere og aktivere dit team: Prøv 4 redskaber på 60 minutter i ledergruppen eller sammen med dit team. Fokus er på dialog med redskaberne Thumball, billedkort, dialogkort og coaching-tæppet. Michael Meinhardt vil styre og facilitere workshoppen og guide dig og dit team gennem forskellige metoder. Alle vil blive involveret.

DKK 4.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når du er på job er det altafgørende, at der hersker en tryghed for, at ordene der bliver sagt og kropssproget der bliver vist ikke skaber frygt, men derimod en psykologisk sikkerhed = tryghed. Vi mennesker skal kunne være sammen og virke i en praktisk harmoni. Først da tør alle sige, hvad de mener, synes, tænker og føler. Alt sammen til gavn for vores liv og vores udvikling og de sager vi arbejder med og de løsninger vi prøver at finde.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

En demokratisk samtale foregår mellem to eller flere parter, som med samme eller forskellige synspunkter enten når frem til en fælles holdning eller accepterer, at man ikke kan nå til en sådan. Men se her, hvordan I både kan prøve en demokratisk samtale, undersøge den grundigere og opklare mere om den. 

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gratis workshop i brugen af redskaber der motiverer, stimulerer, ansporer og involverer. Alle workshopper afholdes udendørs med havudsigt i Humlebæk. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. 

DKK 0,00  u/Moms