Gør-det-selv Samtalekort om MOBNING

DKK 250,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 220,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 210,00 pr stk.

Samtalekort om mobning

Spillet indeholder 51 kort med udsagn og påstande om mobning. Instruktion medfølger. Samtalekortene er udarbejdet af Berit Zehngraff.

  • Spillet gør det let at tale om et vanskeligt emne.

  • Spillet gør det nemt at skabe sunde og friske relationer.

  • Spillet er velegnet til coaching og supervision.

  • Spillet har en handy størrelse til bordbrug.

  • Spillet kan bruges igen og igen og igen.


Spillet gør det nemt, at sætte ord på
de tanker og følelser, der ligger bag mobning. Der er udsagn om at blive mobbet og om at være den som mobber. Mange kan sikkert nikke genkendende til flere af udsagnene fra barndom og ungdom. Kortene tager også fat om nogle 'paradigmer' og stiller spørgsmål til dem, fx 'God værkstedshumor har aldrig skadet nogen.'

Samtaler med kortene hjælper til en større forståelse
af hvor nedbrydende mobning egentlig er. Herved bliver det nemmere, at aftale hvilken kultur og adfærd I ønsker skal sikre, at alle oplever en arbejdsplads fuld af respekt, venlighed, glæde og tolerance.

Kortene kan også bruges ved samtaler under fire øjne og til egen refleksion. Kortenes udsagn kan også anvendes forud for en mægling. Parterne kan forholde sig til udsagnene og spores ind på mæglingen. Udvælg de 5 til 10 kort I ønsker at sætte fokus på.

Brug SamtaleKortene, når I ønsker gode, sunde og friske relationer. SamtaleKortene egner sig ikke som et isoleret værktøj til løsning af personkonflikter. SamtaleKortene er imidlertid velegnede til supervision og coaching af både grupper og enkeltindivider inden for stress, mobning og konflikter med ekstern hjælp.

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: