Colourblind ® gør-det-selv øvelse om to-vejs kommunikation og team forståelse

DKK 2.975,00  u/Moms

Colourblind ® - lær god to-vejs kommunikation og teamforståelse gennem aktiv lytning og spørgeteknik

Indehold: 20 x genanvendelige bind for øjnene, 30 x skumplastformer, Colourblind iPad App med gratis indløsningskode, detaljeret facilitatormanual. Pakkevægt: 2 kg. De medfølgende materialer gør dig i stand til at arbejde med den anbefalede gruppestørrelse på 14 deltagere, men kan bruges med op til 28.

Colourblind ® forbedrer hele teamets evne til at kommunikere.

Denne team-aktiviteter bruges til at simulere aktuel og professionel kommunikation, når det ikke er muligt at benytte synssans, e-mail, sms og ansigt til ansigt samtale. Der må kun bruges aktive lytte- og spørge-færdigheder for at opnå en gensidig forståelse.

Den originale Colourblind ® team-aktivitet

Deltagerne får bind for øjnene og skal nu beskrive abstrakte former i deres hånd for som et hold at finde ud af, hvilke to brikker fra et komplet sæt på 30, der er blevet fjernet. Dette kræver aktiv lyttende og spørgende færdigheder samt problemløsning og teamledelse for at nå til enighed.

Uanset der er erfarne eller uerfarne i teamet, kan alle drage fordel af at bruge tid på at videreudvikle deres kommunikationsevner - uanset det består af aktiv lytning, formidling af abstrakte og svære koncepter til andre eller at sikre, at det budskab, der modtages, er det, der var tilsigtet! Alle disse er nødvendige for at opnå succes både individuelt og som et team.

Læringsmål

  • Samarbejde
  • Effektiv kommunikation
  • Videnshåndtering
  • Lytteteknik
  • Problemløsning
  • Team building

 

Følg linket her og se, hvordan Colourblind ® kommunikationsøvelsen ser ud https://vimeo.com/rsvpdesign/colourblind 

Colourblind ®
COLOURBLIND ® blev udviklet i 1991, da Geoff Cox blev bedt om at designe og levere den første uge af et induktionstræningsprogram for flyvekontrolkadetter. De involverede unge kom fra en række baggrunde: direkte fra skole eller universitet, fra erhvervslivet, fra flyvekontrollen i Forsvaret. Hver skulle stå over for et intensivt, krævende træningsprogram, hvor teamkommunikation ville være grundlæggende for succes. Hver af dem ville i sidste ende acceptere fagligt ansvar, som absolut ikke giver mulighed for fejl, misforståelser eller tvetydigheder. Øvelsen gav mulighed for aktiv udforskning og indøvelse af disse vitale inter-personlige kommunikationsevner. Siden 1991 er COLOURBLIND ® blevet brugt over hele verden på tværs af sprog, kulturer og forretningsbaggrunde for at fokusere på de grundlæggende færdigheder i god tovejskommunikation og opnåelse af fælles mening. Det bruges også til at udforske teamproblemløsning, teamforståelse af abstrakte begreber og til at udforske teamkultur.

 

Passer godt sammen
+
-20%
DKK 300,00  u/Moms
DKK 375,00  u/Moms
Du sparer: DKK 75,00
Thumball: 1 til 2 (ens eller forskellige)
+
-20%
DKK 300,00  u/Moms
DKK 375,00  u/Moms
Du sparer: DKK 75,00
Thumball: 1 til 2 (ens eller forskellige)
=
DKK 3.575,00  u/Moms
DKK 3.725,00  u/Moms
Du sparer: DKK 150,00
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: