Gør-det-selv-kursus: The Gift of Feedback med Marshall Goldsmith

DKK 2.975,00  u/Moms

Bed om feedback

Marshall Goldsmith: The Gift of Feedback: DVD spilletid 21 minutter med engelsk tale. Leaders Guide medfølger.

Den ligger lige foran din næse og den koster ikke en krone
Den kræver meget lidt tid. Alligevel bruger vi den så lidt. Vi taler om feedback, som du kan lære at blive bevidst om at opsøge, modtage og bruge positivt. Måske glemmer vi at bede om feedback. Måske kan vi ikke lide at få feedback. Og når vi så får den, så ved vi ikke hvad vi skal gøre med den. Alligevel er alle enige om, at feedback har afgørende betydning.

Mød feedback eksperten Marshall Goldsmith og lær hans 5-trins model
Det kræver mod at bede om feedback. Derfor er det så vigtigt at takke for enhver feedback du får, også den feedback du måske ikke er enig i. Feedback vil hjælpe dig til at blive mere effektiv i dine relationer.

'Hvorfor accepterer vi ikke bare feedback?'
Goldsmith siger, at vi har en tendens til kun at acceptere den feedback, der stemmer overens med måden vi opfatter os selv på. Vi afviser eller benægter den feedback, der ikke stemmer overens med vores selvopfattelse.

Goldsmith påpeger, at langt de fleste ledere har succes af mange forskellige årsager. De er smarte, de er dedikerede, og de arbejder hårdt. Men de har succes på trods af nogle svagheder. De er ikke perfekte selvom de har de bedste intentioner. Herudover gør disse talentfulde ledere nogle gange uovervejede ting. Disse uovervejede ting kan fjernes med feedback.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: