Gør-det-selv-kursus i værdibaseret ledelse: Its A Way Not A Day

DKK 4.975,00  u/Moms

Lev jeres værdier


Sæt liv i jeres værdier: Gør fest om til hverdag
Besøg virksomheden, der har 98 % kundetilfredshed og 97 % medarbejderfastholdelse. De har succes fordi de har udviklet en metode, så deres værdier altid er i fokus, når de gør det de gør. Effektive virksomheder skriver ikke bare deres værdier på et stykke papir. De lever deres værdier. Se her hvordan.

Men først: Hvad er egentlig en værdi?
En værdi defineres som et princip, en filosofi, en ledestjerne som guider vores tanker, beslutninger og handlinger. En værdi er virkelig et valg. Du værdsætter visse typer af adfærd nok til vælge dem frem for adfærd du ellers ville have valgt tilfældigt. Disse øjebliksvalg afgør hvor gode I er til at nå jeres langsigtede mål. Hvis I har vanskeligheder med at nå en vision eller en mission, så må du først forsikre dig om, at I lever jeres værdier. Hver medarbejder, hvert team har værdier, uanset de er formuleret eller ej. Jeres adfærd viser jeres ægte værdier. Men hvis I ikke identificerer og fokuserer på det I ønsker der skal guide jer, så dukker adfærd op som ren og skær tilfældighed og helt sporadisk, ud fra hvordan du eller I har det eller hvordan jeres dag har formet sig. Den effektive tilgang er at identificere de værdier, der hjælper jer til at opfylde jeres mål og så gøre dem til en del af alt, hvad I gør.

Se hvordan filmens virksomhed sætter liv i værdierne ved at:

Proklamere værdierne
Når du fortæller dine kunder hvad I står for, så forventer de DET af jer og du forventer DET af dig selv. Det forbedrer dine præstationer og gør dig bedre til at være den du ønsker at være.
Ordbogen definerer 'proklamation' som en officiel, offentlig bekendtgørelse eller fremvisning. I hænger det helt store banner op. Og I kan ikke løbe fra det. En proklamation skaber samtidig forventninger. Hvis jeres handlinger ikke stemmer overens med det I siger, risikerer I at blive opfattet som drengen der råbte 'ulven kommer'. Hvis jeres handlinger stemmer overens vil I blive kendt som troværdige og pålidelige. Den virkelige styrke ved en proklamation kommer imidlertid ikke fra eksterne kilder. Den kommer inde fra. Inde fra den enkelte medarbejder. Når filmens direktør Lauri Tanner går gennem gangene og ser bannerne, så spørger hun sig selv: 'ER jeg det i dag?' En proklamation kalder dig tilbage til den du ønsker at være, især i de situationer, hvor arbejdsdagens pres lokker dig til at være en anden. 

Leve værdierne
Jeres effektive team er vedholdende om jeres værdier. Værdierne guider jer til adfærd, som er i tråd med jeres mission, og guider jer samtidig væk fra den adfærd, der ikke er i tråd med missionen.

Fejre værdierne
Når I fejrer, at I lever jeres værdier oplever alle følelsen af at være værdsat. Det løfter engagementet. 

Sådan får I liv i jeres værdier
Uanset hvilken branche jeres virksomhed er i, vil dette materiale med film og vejledning sætte liv i jeres værdier med større fasthed og forpligtelse. Vis først filmen for dine medarbejdere. Tal derefter om filmens bedste scener. Hvad kunne I bedst lide? Hvad gør vi allerede her? På hvilke måder hjælper værdierne filmens virksomhed til at nå sine mål? Hvad gør filmens virksomhed, som vi også kunne tænke os mere af?

Nu begynder jeres Proklamer, Lev og fejr
Start med at trække jeres værdier ud af ringbindet og op på væggen. Fortæl om dem vidt og bredt. Aftal jeres måder at proklamere dem på. Aftal jeres måder at leve jeres værdier på. Og aftal jeres måder at fejre dem på.

Effekten ved at bruge dette materiale 'It's A Way Not A Day' er at:
Ledere og medarbejdere forbedrer deres relationer.
Samarbejdet og moralen forbedres.
I får flere loyale kunder.

I gør-det-selv-kurset indgår filmen 'It's A Way Not A Day'. Spilletid 22 minutter med engelsk tale samt udførlig dansksproget guide på 38 sider. Guiden er et komplet kursus for lederen eller instruktøren, der ønsker at gennemføre et kursus i værdibaseret ledelse selv.

 

Passer godt sammen
+
-90%
DKK 797,50  u/Moms
DKK 7.975,00  u/Moms
Du sparer: DKK 7.177,50
Sprog version: Engelsk
=
DKK 5.785,22  u/Moms
DKK 13.077,20  u/Moms
Du sparer: DKK 7.291,98
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: