FISH! guide til lederen, underviseren og facilitatoren - trykt eller elektronisk - fuld af gør-det-selv teamøvelser, test, planer og historier

DKK 375,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 350,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 325,00 pr stk.

FISH! er gammel visdom

Pæredansk guide på 88 sider i højt A4 format og spiralryg. Forbered dig med denne bog, før du skal i gang med at invitere dine kolleger til den sjoveste rejse I kan tage afsted på sammen: 'Vi bruger i gennemsnit mere end 70 % af vores vågne liv på arbejde. Derfor skal vi skabe en arbejdsplads, der er så fantastiske, at vi selv nyder at komme her hver dag. Vi skal selv definere, hvad der er fantastisk for os.'

FISH! handler om virkelige mennesker
FISH! er ikke et resultat af mange års psykologiske studier eller et koncentrat af en stor markedsundersøgelse. Som så mange andre af livets bedste budskaber, så dukkede FISH! bare op.

FISH! er en måde, at leve livet på
FISH! er et sæt af enkle, men sammenhængende gode vaner, praksisser og principper, som enhver kan koble til deres liv og job. Ingen anden kan udleve disse principper for dig. Når du vælger at gøre disse principper til en del af dit liv, uanset hvad der foregår omkring dig nu eller på dit livs rejse, så vil du opdage en positiv forskel i dine relationer til andre og inden i dig selv.

FISH! er gammel visdom
FISH! minder os om alt det vi ofte glemmer når vi har travlt, er stressede eller er optaget af os selv. FISH! adfærd starter ofte med én person og tiltrækker så nogle andre. Når et fællesskab af mennesker forpligter sig sammen, er effekten særlig stærk, idet 'livskvaliteten' på jobbet øges.

FISH! er IKKE et udviklingsprogram, der kan påduttes eller beordres
FISH! er heller ikke en metode til at ondulere andre. Det er ikke et plaster, der skjuler problemer, som manglende tillid eller ansvarlighed. FISH! er ikke en erstatning for strategi, taktik, erfaring, kontinuerlig læring eller godt, gammeldags knofedt. FISH! er ikke en garanti mod udsving i konjunkturerne, arbejdsstandsninger og andre af livets realiteter, som følge af en hurtigt skiftende global økonomi. FISH! er ikke en magisk pille. Det sker ikke over en nat. Men FISH! er fællesskab, moral, adfærd og hamrende god ledelse.

Med FISH! skal du ikke følge nogle teknikker i en bestemt rækkefølge
Alle virksomheder og alle mennesker er forskellige. Enhver finder sin særlige måde at bringe FISH! ind i deres liv på. Tak til alle dem, som har skabt deres egen FISH! kultur. Vi kan dele historier om det, der virker - og om det, der ikke virker.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: