Gør-det-selv EMOJI Cards om produktive følelser med 54 kort der rummer masser af positiv energi som teamet kan tale kvikt om

DKK 475,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 450,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 425,00 pr stk.

EMOJI kort er ideelle for undervisere, facilitatorer, rådgivere og gruppeledere, der har brug for en kreativ måde, at illustrere og beskrive følelser på.

Forestil dig, at du som leder lægger udvalgte kort ud på mødebordet og beder dit team om at kigge kortene an og derpå lægge dem i en orden efter hvor meget energi den enkelte følelse indeholder - fra mindst energi til mest energi. Det vigtigste her er dine medarbejderes forklaringer på rækkefølgen.

Kortene inviterer deltagerne til at være med i samtaler om deres følelser og til at reflektere over en oplevelse. Kortene kan bruges på en lang række måder - som et behandlingsværktøj, som en icebreaker, som et team-redskab eller bare for sjov.

Hver pakke indeholder 50 unikke emojis, der afspejler en lang række følelser, som en person kan have og kan opleve i en workshop eller et kursus eller et møde, - ja endog deres liv.

På kortenes bagsider er trykt 100 ord, der beskriver en række følelser, der, når de er lagt sammen, danner en farverig 'følelsesmæssig' matrix, du kan bruge til at hjælpe enkeltpersoner og din gruppe med at identificere, hvad de føler.

EMOJI kort er bekvemt pakket i en æske sammen med et antal aktivitetsbeskrivelser for at komme i gang. Nogle aktiviteter er hentet fra vores online aktivitetsdatabase for disse kort.

Udviklet og designet af playmeo, 2021.

Passer godt sammen
+
-10%
DKK 427,50  u/Moms
DKK 475,00  u/Moms
Du sparer: DKK 47,50
=
DKK 1.330,00  u/Moms
DKK 1.425,00  u/Moms
Du sparer: DKK 95,00
FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: