Hvad er jeres behov? 

Se vores udviklingsforslag her og kontakt os så på telefon +45 71 92 55 63 og lad os få en uforpligtende snak om det du og dit team har brug for. 

Du kan få det forløb, som passer bedst til dig og dine medarbejdere. Lad dig inspirere og ring til os.

 

0 anmeldelser

Den bedste måde en leder kan invitere sine medarbejdere på, er gennem egen adfærd. Den adfærd er en som lederen selv vælger. 

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi hjælper dig med at finde din egen løsning. Det gør vi gennem forskellige typer af samtaleøvelser. Samtalerne fører fra udfordring til beslutningsgrundlag.

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hvad er det bedste ved jeres samarbejde og hvad vil I udvikle? Gennem en serie af forskellige samtaler kommer I alle godt rundt om jeres samarbejde. I vil selv bringe svarene på, hvad der er på spil, hvilken hjælp der er brug for og, hvordan I kan justere og udvikle jeres samarbejde.

DKK 15.180,00  u/Moms
0 anmeldelser

Alle medarbejdere ønsker, at være en del af en succesrig virksomhed. Hvem gider være en del af en fiasko? Som en del af en succes træder stoltheden, betydningen, meningen, håbet og troen på fremtiden frem. Kunne du tænke dig dette som leder?

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vi ved, hvordan dine kurser skal designes. Vi har den nødvendige viden og erfaring. Så ring til os og lad os først få en snak om dine behov.

DKK 2.500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Ønker du varig forankring i teamet eller i virksomheden? Verdensklasse? Ekstraordinær servicekultur? Synergi 2 + 2 = 7? - så lad os stikke hovederne sammen og tale om et procesforløb.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Fang fællesskabet. Frigiv engagementet: Hvornår er det sidst lykkedes dig, at samle og forene alle dine medarbejdere og overtale dem til at nyde samarbejdet og udføre opgaven? Overvej BOOST aktiv workshop og bliv god til at booste alle dine medarbejdere på een gang - samtidigt. 

DKK 14.800,00  u/Moms
0 anmeldelser

Alle i teamet prøver en håndfuld måder, at anerkende hinanden på. Måderne og metoderne bliver overleveret og kan bruges igen og igen på kommende afdelingsmøder. Målet er, at I løfter barren for jeres mundtlige og skriftlige anerkendelse - alle medarbejdere imellem. 

DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab, hold liv i og genskab FISH! på flere måder. Lad det ikke kun være op til chefen eller en enkelt ildsjæl. Bred FISH! kulturen ud og få mange til at levere ideerne.

Pris fra
DKK 4.600,00  u/Moms
0 anmeldelser

At gå på arbejde og interessere sig for tal, kolonner, lagerlister, uge-møder, kolleger og sommerseminarer er noget lederen skal igangsætte og vedligeholde. Her kan du læse noget meget inspirerende om motivation.

Ring for pris
+45 71 92 55 63