Bryd isen med dialog og samtale

Kreative og inspirerende kommunikations spil og redskaber, der udvikler lederen og teamet og gør møderne sjovere. Forær dig selv og dit team et eller flere af disse spil - klar til at spille fra du åbner æsken.

 

0 anmeldelser

Giv mening til dit ugentlige møde med FoldeOrd.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gør kommunikationen klar og tydelig: Brug et Whiteboard Skilt som navneskilt, til refleksioner, til anerkendelse, til de vigtigste ord og emner. Brug skiltene i mødelokalet eller i afdelingen.

DKK 47,20  u/Moms
0 anmeldelser

Få dit team ud på gulvet og lad dem overveje, hvad de mener og hvor engagerede de er. Stå i den ene ende af rebet, fordi du ikke kan se pointen. Stå i den anden ende, fordi du virkelig ser en lys fremtid. Stå mellem disse punkter for at illustrere andre nuancer.

DKK 271,20  u/Moms
0 anmeldelser

'Årets Person' er en anerkendende øvelse efter alle kunstens regler. Alle involveres. Alle anerkendes. Bestil den her og modtag Handout (i din mail-boks) og 6 skum-pokaler (i din postkasse).

DKK 350,00  u/Moms
0 anmeldelser

Tilskynd dine mødedeltagere til at skrive deres bedste ideer på dette kreative skum legetøj.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

DKK 40,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kortspillet rummer alle elementerne i en forretningsmodel. Du og dit team vælger et eller flere kort i hver kategori og udvælger her jeres foretrukne version. Kortspillet kræver kun lidt plads. Bare der er 'højt til loftet'.

Pris fra
DKK 499,00  u/Moms
0 anmeldelser

KerneSpillet® er et nemt, sjovt og effektivt redskab til at facilitere dialogen om kerneopgaven. KerneSpillet® gør kerneopgaven konkret og giver et solidt fundament for trivsel og stolthed i den travle hverdag.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

DKK 2.800,00  u/Moms
-40%
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkortene kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på trivsel, motivation og at lære hinanden at kende. 

DKK 656,04  u/Moms
DKK 1.093,40  u/Moms
Du sparer: DKK 437,36
0 anmeldelser

RUNDE ØLBRIKKER MED SPØRGSMÅL: Her er boks sættet med gule, orange og lilla 'Uendelige SPØRGSMÅL'. Når du opdager, at dit team er desorienteret, så præsenter ét eller flere uendelige. Så begynder de langsomt, at blive fortrolige med 'emnet'. 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 8 %

DKK 575,00  u/Moms
0 anmeldelser

’Måden vi taler om vores arbejde på, skaber vores tanker og handlinger på jobbet.’

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Det Mobile Team Mødelokale: Inviter teamet indenfor i det mobile og elastiske mødelokale og oplev, hvordan alle inkluderes. Det kan bruges både indendørs og udendørs.

Pris fra
DKK 1.700,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spred alle 58 bogstavkort (2 alfabeter) ud på gulvet med billedsiden nedad. Bed nu dine deltagere om at samle 3 tilfældige kort op. Vælg herefter om dine deltagere skal mødes stående på gulvet eller siddende ved mødebordet.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

FØLELSESspillet: Opdag, at du ikke behøver at være en slave af dine følelser. Du kan endda aktivt forvandle negative følelser til behagelige følelser. Lær at vælge flere behagelige følelser og færre ubehagelige følelser. Vælg dine følelser.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 13 %

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når du er på job er det altafgørende, at der hersker en tryghed for, at ordene der bliver sagt og kropssproget der bliver vist ikke skaber frygt, men derimod en psykologisk sikkerhed = tryghed. Vi mennesker skal kunne være sammen og virke i en praktisk harmoni. Først da tør alle sige, hvad de mener, synes, tænker og føler. Alt sammen til gavn for vores liv og vores udvikling og de sager vi arbejder med og de løsninger vi prøver at finde.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

En demokratisk samtale foregår mellem to eller flere parter, som med samme eller forskellige synspunkter enten når frem til en fælles holdning eller accepterer, at man ikke kan nå til en sådan. Men se her, hvordan I både kan prøve en demokratisk samtale, undersøge den grundigere og opklare mere om den. 

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Sjovt og seriøst: 6 forskelligfarvede Coaching Cubes, der understøtter enhver coachingproces fra start til slut. Terningerne gør selvcoaching lettere, de fremmer ejerskab til processen, de understøtter 'ligesinds' coaching, de sætter skub i en session og de sikrer, at man undgår 'Hvorfor gør du ikke ... ?' og 'Ja, men-samtaler.'

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 8 %

DKK 575,00  u/Moms
0 anmeldelser

Giv kreativiteten og talelysten fuld skrue: Tegnede billedkort, der alle udtrykker organisatoriske og forretningsmæssige situationer. De giver opstarten, icebreakeren og den afrundende aktivitet på mødet og kurset en inspirerende kant. 

DKK 1.075,00  u/Moms
0 anmeldelser

Gratis workshop i brugen af redskaber der motiverer, stimulerer, ansporer og involverer. Alle workshopper afholdes udendørs med havudsigt i Humlebæk. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. 

DKK 0,00  u/Moms
0 anmeldelser

Opskriften på gode mødevaner er enkel: Alle skal forberede sig. Alle skal deltage i samtalerne. Og alle skal følge op. De gode mødevaner aftaler I med Mødespillet på mødebordet.

DKK 1.299,00  u/Moms