Skal vi mødes under plakaten? 

Når du og jeg mødes under en plakat, som er relevant for dit og mit job, så giver det os ideer og inspiration til samtale, kommentarer, dialog, spørgsmål og reaktioner. Vi kan forholde os til illustrationen og teksten på nye måder. Kom. Lad os mødes under plakaten!

 

0 anmeldelser

En vigtig del af at holde en kultur i live er at proklamere den. Hvis det ikke er officielt og synligt, så eksisterer det ikke. Det hjælper medarbejderne, at se de mange synlige plakater, bannere, skilte og billeder. Så bliver de mindet om deres egen attitude, adfærd og tilgang.

DKK 40,00  u/Moms
0 anmeldelser

Tag hul på den nødvendige samtale om livsindstillinger, når medarbejderne ønsker udvikling. Samtalerne rundt om plakaten bliver lette og interessante.

DKK 48,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vælg kursen: Hæng plakaten i frokoststuen, i mødelokalet eller i garderoben. Inviter en kollega med en kop kaffe hen foran plakaten og se, hvor samtalen fører jer hen.

DKK 48,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bestil 5 sprudlende og relevante plakater og sæt dem lige der, hvor I kan tage en god snak om virksomhedens kurs, samspil og evne til at swinge.

DKK 180,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hæng plakaten i mødelokalet eller på dit kontor. Inviter en kollega med en kop kaffe hen foran plakaten og opdag, hvor samtalen fører jer hen. Inviter til oprigtige, spændende og udviklende samtaler om ledelse.

DKK 100,00  u/Moms
0 anmeldelser

Inviter til en oprigtig, spændende og udviklende samtaler over en plakat. Hæng den op i frokoststuen, i mødelokalet eller i garderoben.

DKK 100,00  u/Moms
0 anmeldelser

Få en fantastisk samtale: Fodboldbanen er et meget inspirerende billede på teamets samspil og udvikling.

DKK 48,00  u/Moms
0 anmeldelser

Tal om det du ser på plakaten: Hvad har du i rygsækken, der udvikler globaliseringen og forener forskellige kulturer.

DKK 48,00  u/Moms
0 anmeldelser

Rock ved normerne og få organisationen til at swinge.

DKK 48,00  u/Moms
0 anmeldelser

Sæt et mål for jeres FISH! niveau i klasseværelset. Plakaten hjælper med at gøre det tydeligt og I kan nemt viske ud og skrive nye mål. Pakken indeholder 4 plakater. Plakaten er på engelsk og passer derfor også til engelsk undervisning.

DKK 175,20  u/Moms
0 anmeldelser

Fire tilgange til arbejdslivet og livet. Op på væggen med plakaten. Den indeholder arbejdslivs-vigtige værdier, der skal proklameres og tales om.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

DKK 79,00  u/Moms
0 anmeldelser

Vælg den holdning, der vil hjælpe dig allermest i en situation eller i en relation. Hæng banneret op, hvor alle i teamet kan se det. Lige pludselig blev valget meget nemmere.

Pris fra
DKK 220,00  u/Moms
0 anmeldelser

IDEKU: Det er blevet sjovt og effektivt, at indsamle mange ideer. Nu kan du nemlig holde styr på dem.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 20 %

Pris fra
DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

IDEKU MAX tavlen størrelse 70 x 114 cm til magnetisk montering. Brug den til teamets ideer i dit mødelokale. Formuler dit emne i midten. Omgiv den med 8 retninger. Flyt disse 8 og gentag. Systematiser alle dine ideer med denne IDEKU formular.

DKK 666,00  u/Moms
0 anmeldelser

Samtale Plakaterne 'Leadership and All That Jazz' og 'A Journey for Life'. Hæng dem i frokoststuen, i mødelokalet og i garderoben. Inviter en kollega til en kop kaffe foran plakaten og opdag, hvilken fantastisk samtale I får.

 

DKK 150,00  u/Moms
0 anmeldelser

Undgå, at dit team keder sig eller falder i søvn på dine møder. Vær på forkant med de fremtidige møder og bliv bedre i din mødeplanlægning.

DKK 620,00  u/Moms