Køb fler og spar mer

Her er de gode tilbud til dig med Start Pakker og Tilbuds Pakker, hvor værktøjerne passer sammen og kan bruges i den samme proces, samme situation og samme periode.

En Start Pakke er en rigtig god begyndelse, både for den nye og for den garvede. En Tilbuds Pakke samler en række effektive redskaber, som du måske alligevel overvejede at købe enkeltvis.

 

0 anmeldelser

Bestil 5 sprudlende og relevante plakater og sæt dem lige der, hvor I kan tage en god snak om virksomhedens kurs, samspil og evne til at swinge. Der er nok at tale om. 

DKK 180,00  u/Moms
-14%
0 anmeldelser

Bliv fan af FISH! med tre FISH! bøger i en pakke. Når 12 fiskehandlere kan blive ekstraordinære så kan dit team også.

DKK 575,00  u/Moms
DKK 668,00  u/Moms
Du sparer: DKK 93,00
0 anmeldelser

Den bedste måde at få en god ide, er ved at få mange gode ideer. Præsenter denne ide for dit team. Så er I på vej.

Pris fra
DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Et FISH! Starter Kit leverer dig de nødvendige redskaber, så du kan planlægge og lede en fantastisk kickoff og blive ved med at holde fokus på jeres FISH! kultur.

DKK 7.975,00  u/Moms
-40%
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkortene kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på resultater, ros og positiv energi. 

DKK 630,24  u/Moms
DKK 1.050,40  u/Moms
Du sparer: DKK 420,16
-40%
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkortene kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på trivsel, motivation og at lære hinanden at kende. 

DKK 656,04  u/Moms
DKK 1.093,40  u/Moms
Du sparer: DKK 437,36
0 anmeldelser

Denne omfattende samling af FISH! redskaber giver energi til jeres kultur på lang sigt - en spændende FISH! introduktion, samtaler for at holde fremdriften i live og et udviklingsforløb, der hjælper lederne til at styrke relationer og tillid.

DKK 14.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bestil dit helt eget Box Sæt med 7 kommunikations Spil til gør-det-selv-workshopper: VÆRDIspillet, CitatSpillet, MotivationsSpillet, UdviklingsSpillet, FølelsesSpillet, Ros&Ris Spillet og Spil om Ledelse.

DKK 2.100,00  u/Moms
0 anmeldelser

Drop vingaven og chokoladeæsken. Her er gaven, der hitter til jubilaren, fødselaren (eller anden mærkedag), den nyudnævnte, den nygifte. Gaven er fyldt med tips, tricks og fif, der er lige til at udvikle sig selv og andre med. 

Pris fra
DKK 500,00  u/Moms
0 anmeldelser

Forny medarbejdersamtalerne med DIALOGGING. Send din leder linket til denne side og gør både hende eller ham, dig selv og alle kollegerne glade.

DKK 8.750,00  u/Moms
0 anmeldelser

Aktiv involvering: Få alle medarbejderne med og vær sikker på, at alle har VI følelsen og ikke sidder og tænker MIG, MIG, MIG. Her er 8 effektive redskaber, som bringer teamet fra MIG til VI.

DKK 2.475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Motiver dit team til MØDEGLÆDE. Man har mødeglæde, når man synes, at man bliver bedre på hvert eneste møde og samtidig ser frem til de kommende møder. Man fortæller flere kolleger om de regelmæssige møder man deltager i og omtaler dem i lovende og positive vendinger.

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Netværkskoordinatoren har et naturligt behov for, til enhver tid, at kunne starte en DEBRIEFING, en SIDE-OM-SIDE-DELING, en REFLEKTION, en HVAD-MENER-VI, en REVIEWING. Netværksdeltagerne er helt og aldeles begejstrede for redskaberne.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Indlæg en værdifuld aktivitet, som får alle til at involvere sig i mødet og til samtidig at se frem til det næste møde med glæde.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 9 %

DKK 1.217,60  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Kom godt i gang med FISH! og hold visionen i live med FISH! STICKS. Bestil pakken med FISH! filmen og FISH! STICKS filmen.

 

Pris fra
DKK 0,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spar 40%: Dialogkort og bog kan bruges både på online-møder og på fysiske-møder. Sæt fokus på forandringer, medarbejderudvikling og ledelse.

DKK 771,84  u/Moms
0 anmeldelser

Bestil bog og spil pakke: 'Rusk op i din kreativitet' bogen og 'KreativitetsSPILLET' med 64 genveje til nye måder at tænke på. Dette er en gave til teamets kreative evner. Både bog og spil gør det helt praktisk, at komme på ideer - mange ideer.

Pris fra
DKK 175,00  u/Moms
0 anmeldelser

Opnå en involverende afvikling af afdelingsmødet. Intet er så opslidende som et afdelingsmøde, hvor en krakilsk og vedholdende medarbejder bider sig fast og lægger hele mødet ned, mens alle lytter og observerer en åben konflikt. 

DKK 2.519,80  u/Moms
0 anmeldelser

Brug disse 8 samtale-redskaber, når dine elever har allermest brug for refleksion, leg og ny energi.

DKK 1.675,00  u/Moms
0 anmeldelser

Sådan kommer mødelokalet til at stråle af dynamik, vitalitet og kreativitet. Chancerne for NYE resultater er gode og store.

DKK 2.714,00  u/Moms