Inviter til en storslået ordveksling

Gør dine mødedeltagere livlige og veltalende.

Brug billeder til dialog, når I vil have mere ud af samtalerne på jobbet. Billederne hjælper, når emnet, forandringen, fornyelsen og kreativiteten skal på nye spor.

Når den enkelte vælger et billede, bilver tankerne og ideerne mere nuancerede. Og så bliver det samtidig meget nemmere, at finde alle de rette ord. På kort tid bliver samtalerne meningsfulde, livlige, kreative og sprælske.

 

0 anmeldelser

Deltagernes tunger løsnes: Dialoogle er helt fri for tekster og ord. Dialoogle består kun af billeder, der inspirerer dine deltagere til at tale. Der er et utal af måder, at bruge Dialoogle på. Dine deltagere kan fx vælge kort, bytte kort, blande kort og få kort.

Pris fra
DKK 549,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bestil 5 sprudlende og relevante plakater og sæt dem lige der, hvor I kan tage en god snak om virksomhedens kurs, samspil og evne til at swinge. Der er nok at tale om. 

DKK 180,00  u/Moms
0 anmeldelser

Inviter til en oprigtig, spændende og udviklende samtaler over en plakat. Hæng den op i frokoststuen, i mødelokalet eller i garderoben.

DKK 100,00  u/Moms
0 anmeldelser

9 billedterninger med ialt 54 billeder. Det giver mere end 10 mio. kombinationer og et uendeligt antal historier eller forklaringer. 

DKK 127,20  u/Moms
0 anmeldelser

Spred alle 58 bogstavkort (2 alfabeter) ud på gulvet med billedsiden nedad. Bed nu dine deltagere om at samle 3 tilfældige kort op. Vælg herefter om dine deltagere skal mødes stående på gulvet eller siddende ved mødebordet.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når mødet er kedeligt er der ingen, der hører noget, lærer noget, bliver klogere på noget. De sidder alle og sover indvendigt. De sover med åbne øjne.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

'Visuel innovation' er en sjov, inspirerende og effektiv genvej til unikke resultater i små og store organisationer. Med Visuel Innovation omsættes innovationsbegrebet fra uhåndgribelig ønsketænkning til enkle og skabende processer, der sætter kreativiteten i spil og kan føre til alt fra små værdifulde forbedringer til store markedsændrende landvindinger.

DKK 399,00  u/Moms
0 anmeldelser

Det tager kun minutter, at lære hinanden meget bedre at kende. Og det er afgørende for et team, der skal hjælpe hinanden, bede hinanden om hjælp og opnå resultater. Med dette spil vil alle lære hinanden bedre at kende på nye, uventede måder.

DKK 375,00  u/Moms
Populær
0 anmeldelser

Spil dig til nye ideer. Dette er et spil fuld af kreativitet. Det kan spilles af dig alene eller af dit team. Og det er sjovt.

Pris fra
DKK 175,00  u/Moms
0 anmeldelser

NYT dansk-udviklet redskab: Skab succesfulde forandringer gennem effektiv dialog, friske input fra medarbejderne og involvering. Med Match&Catch kan du gennemføre din egen halvdags workshop og spare mange penge på ekstern bistand.

DKK 5.000,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bestil bog og spil pakke: 'Rusk op i din kreativitet' bogen og 'KreativitetsSPILLET' med 64 genveje til nye måder at tænke på. Dette er en gave til teamets kreative evner. Både bog og spil gør det helt praktisk, at komme på ideer - mange ideer.

Pris fra
DKK 175,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bliv en endnu bedre leder: Brug spillets 75 ledelseskomponenter sammen med 40 leder billedkort. Lyt til, hvad dine medarbejdere eller lederkolleger foreslår dig.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 13 %

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Sådan kommer mødelokalet til at stråle af dynamik, vitalitet og kreativitet. Chancerne for NYE resultater er gode og store.

DKK 2.714,00  u/Moms
-50%
0 anmeldelser

Vælg et tema, bliv enige om 'slagplanen' og giv hver deltager en puslebrik. Illustrer fx jeres virksomheds vision, mission, kultur, måde at samarbejde på, serviceniveau, ånd eller værdier.

DKK 140,00  u/Moms
DKK 279,20  u/Moms
Du sparer: DKK 139,20
0 anmeldelser

Bog fuld af GULDKORN og eviggyldige sandheder til dig og dit team. Og så er der masser af plads til dine egne ideer, tanker og erfaringer.

Ring for pris
+45 71 92 55 63

0 anmeldelser

Efterlys den adfærd, som I ønsker mere af og den adfærd, som I ønsker mindre af. Hvilken dusør vil I give? Og hvordan vil I efterlyse den rette adfærd?

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kreativt, multifunktionelt kortspil, som tilskynder deltagerne til at interagere, søge og finde forbindelser og have det sjovt. Det kan både være personlige forbindelser eller forbindelser mellem opgaver, jobs og produkter.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bliv god til at tale om produktive følelser: 54 farverige kort, som portrætterer et udvalg af følelser fra glad, nedtrykt, vred og forvirret. Kortene er meget velegnede, som en hjælp til at udtrykke hvilke følelser, der rummer store mængder af positiv energi.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Spillekort, der inspirerer til autentiske samtaler: 56 seje kort med tanke-provokerende citater på den ene side og kraftfulde billeder på den anden side.

DKK 475,00  u/Moms
0 anmeldelser

Energy Break Thumball er designet til at give grupper den pause, de har brug for efter at have siddet ned i et længere tidsrum. Den er perfekt til at få blodet til at løbe livligt rundt, få ny energi og fokusere på nye emner. Thumball indeholder 32 opfordringer til bevægelse, strækøvelser, dans, balance og nye og overraskende positioner.

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms