Download gør-det-selv adfærds-team-øvelse: WANTED adfærd: Skurke og Helte

DKK 75,00  u/Moms

Sæt dusør på den adfærd I efterlyser

Downloads leveres med et link i din mailboks. Du beregnes IKKE for forsendelse i den endelige faktura.

12 adfærdsplakater i det format du kan printe dem i. Illustrationerne er udført af Allan Meinhardt.

Hvem er skurke og hvem er helte hos jer? Prioriter, når I har fundet ud af, hvilken værdi skurken og helten har. Pynt væggene med de plakater, som I mener vil kunne fremme eller hæmme den pågældende adfærd. 'Wanted' betyder oprindeligt 'efterlyst' - og det er jo lige det I gør, når I sætter jeres ord på skurkene og heltene og sætter dusør på.

De 12 WANTED plakater fokuserer på:
Bagtalelse
Fnidder
Konflikter
Mobning
Ligegyldighed
Brokkeri
Humor
Påskønnelse
Respekt
Hjælpsomhed
Nærvær
Læring

Her er 3 måder, at bruge WANTED plakaterne på:

Forslag til opvarmning
Bed alle dine deltagere om at komme ud på gulvet. Giv hver deltager 1 WANTED plakat og bed alle om at mødes i nogle korte møder á 2 minutter i 3-mands grupper (så godt deltagerantallet nu går op). Hver deltager kan nu stille ét af plakatens 3 spørgsmål til én af de 2 andre. Når 3-mands møderne er færdige skal alle gå videre til et nyt kort møde med en ny WANTED plakat i hånden. På denne måde får alle dine deltagere sagt noget om og lyttet til noget om de 12 adfærdsværdier. Lad de korte møder fortsætte, indtil alle har deltaget i mindst 4 korte 3-mands møder. Med denne opvarmningsøvelse får alle hørt dem selv sige noget kort og spontant om de pågældende adfærdsværdier.

Forslag til 'anden runde'
Bed dine deltagere om at gå sammen i grupper á 5. Opgaven er nu, at sætte en konkret dusør på hver eneste WANTED plakat i en begribelig møntfod. Man må sætte en dusør på fordi man ønsker at udrydde eller at fremme adfærdsværdien. Når dusørerne er noteret på plakaterne, kan de prioriteres i rækkefølge. Bed grupperne om at lægge plakaterne på en linie. Bed også grupperne om at overveje hvilke adfærdsværdier, der mangler og tilføje dem på nye blanke plakater. Bed grupperne om at præsentere deres opdagelser.

Forslag til 'tredje runde'
Bed dine deltagere om at gå sammen i par og forholde sig til disse spørgsmål: Hvad kan vi med fordel bruge vores samtaler og prioriteringer til? På hvilke måder stemmer dette overens med virksomhedens eksisterende værdier? Hvordan kan vi bruge WANTED plakaterne til yderligere at hæmme eller fremme adfærdsværdier i virksomheden? Hvordan bliver vi de bedste til at fremme den rette adfærd i virksomheden?

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: