Gør-det-selv-kurser med video påvirker flest mennesker - mest

En video forklarer et emne på meget kort tid og gør det hele meget tydeligt. Videoerne kan vises i deres helhed eller opdeles i mindre sekvenser, helt som det passer dig og dit team. 

Video bør bruges og ikke blot vises. Det gør du ved at sætte nogle forventninger op før du viser videoen. Dine deltagere skal ikke blot komme til et helt almindeligt møde, men de skal i biografen, - i mørke og med popcorn. Og så skal I tale om det I så. Når videoen er færdig spørger du dine deltagere om at afgøre - med dem selv - hvilken scene de bedst kunne lidt. Bed dem udvælge en specifik scene, ikke bare et overordnet emne. Når alle er klar med en scene beder du dem vende sig mod den nærmeste sidemand og fortælle hinanden om den scene de bedst kunne lide. Nu er du i fuld gang med at 'internalisere' emnet hos dem alle.

Når de alle har fortalt om deres bedste scener i 3 til 5 minutter kan du bede 3 forskellige deltagere om at fortælle hvilken scene de kunne lide - højt for alle. Nu kan du udspørge yderligere: Af hvilke grunde kunne du godt lide netop den scene? Andre grunde? Spørg også hele gruppen: Hvem kunne også godt lide den scene? Af hvilke grunde kunne du lide den scene?

Nu opdager dine deltagere, at flere kunne lide den samme scene - men af forskellige grunde. Der er ingen forkerte svar her. Tak alle for deres bidrag.

Hvis emnet er stort og vanskeligt kan du også spørge: Hvilken scene kunne I mindst lide? Og hvorfor? Til disse spørgsmål skal du ikke hjælpe dine deltagere lige så meget som med 'bedste scene'. 

På disse måder er du og dine deltagere hurtigt i gang med at tale om videoen og dermed emnet. Du kan gå videre til en 'positiv-liste', som I alle kan bruge: Team Spilleregler, Service Top 5, Samarbejdets Superliste mv. Slut af med at udforme plakater med jeres budskaber, hæng dem op og hold jeres interne fernisering.

Stream en video, når du vil bruge den 1 gang. Indlejr videoen, når du ønsker at den skal være tilgængelig for alle dag og nat og året rundt. Køb et USB stik med videoen, når du har brug for at rejse rundt med den. Køb en DVD, når videoen skal indgå i jeres bibliotek og skal rundsendes mellem flere afdelinger. Køb en DVD og få en DVD afspiller oveni hatten GRATIS. Og vi mener en hvilken som helst DVD.

0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Vision uden handling er blot en drøm. Handling uden en vision er tidsfordriv. Vision med handling kan forandre verdenen.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: De regler vi lever efter kan begrænse vores evne til at være kreative. Se her, hvorfor det er nødvendigt at tænke anderledes, så vores virksomheder og medarbejdere kan trives og vokse.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Leveres med en GRATIS DVD afspiller til computeren: Uden diversitet ingen innovation. Uden innovation ingen vækst. Med andre ord: Diversitet er ikke blot det rigtige at gøre. Diversitet er kilden, der rummer det største potentiale.

DKK 1.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Møde Time Out: Sig dette som mødeleder: Vi tager nu en kort Time Out. Det betyder, at I rejser jer op. Find sammen med 2 kolleger og fortæl hinanden, hvad I husker bedst fra dette møde indtil nu.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Møde Time Out: Sig dette som mødeleder: Vi tager nu en kort Time Out. Det betyder, at I rejser jer op. Find sammen med 2 kolleger og fortæl hinanden, hvad I husker bedst fra dette møde indtil nu. 

DKK 75,00  u/Moms