Foren teamet: Brug FISH! kultur online - når man har tid og vil

FISH! er spil-levende og klar i en helt ny version 3.0 med quiz, beskrivelser, ratings, filmklip og handlingsplaner. FISH! kan nu læres ved mobil, tablet og pc, når tiden og lysten tillader.

Lær FISH! fordi kunderne nyder at blive betjent af medarbejdere, der elsker deres arbejde. Og FISH! hjælper dig og alle dine kolleger med at imponere kunderne med en ekstraordinær og autentisk service.

Positive medarbejdere bevarer og tiltrækker de bedste kolleger. FISH! opbygger og bevarer den kultur, som enhver generation elsker.

Hvis du ønsker mere end 1 dags streaming så klik HER, hvor du kan bestille et USB stik, 1 års streaming og forskellige startpakker med FISH! 

 
0 anmeldelser

Skab, renover eller genopfrisk jeres virksomheds-kultur: FISH! fanger kulturen og frigiver potentialet. Sjovt og seriøst. Skab en god start og hold så fast. Brug FISH! når det handler om jeres service-kultur, samarbejds-kultur, ledelses-kultur og virksomheds-kultur.

Pris fra
DKK 3,50  u/Moms
0 anmeldelser

Bær med smil din byrde: En enkel taske, som kan holde sammen på alle dine FISH! materialer og alle dine gode hensigter.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 8 %

DKK 98,00  u/Moms
0 anmeldelser

Når du har besluttet, at hæve barren for teamwork skal du ikke gå glip af en FISH! seminar dag for dit vidunderlige team. De har fortjent det.

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Den bedste måde en leder kan invitere sine medarbejdere på, er gennem egen adfærd. Den adfærd er en som lederen selv vælger. 

Pris fra
DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! guiden giver dig indsigt, tips, tricks, ideer, historier, øvelser, test og planer. Bliv godt klædt på til dine FISH! præsentationer.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 13 %

DKK 375,00  u/Moms
0 anmeldelser

Hver gang du klikker kuglepennen dukker en ny FISH! praksis op i pennens vindue. Hvert klik er en hjælp i dit personlige valg dagen igennem: Vælg din holdning. Vær nærværende. Leg. Gør dem glade.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 11 %

DKK 17,00  u/Moms
0 anmeldelser

Skab en stærk virksomhedskultur: FISH! filmen om de verdensberømte fiskehandlere er som et spil kort med et uendeligt antal spille-metoder. Download denne e-bog med 30 milliarder forskellige workshops.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Anerkend medarbejderne med det værdifulde FISH! smykke. 4 styk leveres i orange, grøn, lilla og gul. 

DKK 250,00  u/Moms
0 anmeldelser

Så er FISH! her i nye, friske klær! Et fleksibelt NYT redskab til at forstærke, udbygge og fastholde kulturen. FISH! kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobilt udstyr. Velegnet når undervisning ikke er en mulighed. Eminent til at forstærke enhver gruppetræning.

 

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 58 %

DKK 380,00  u/Moms
0 anmeldelser

Udbred kendskabet til TAK, FEEDBACK og ANERKENDELSE på én gang med FISH! takkekort. Download og print selv. I tilgift får du FISH! bogmærker - også lige til at printe.

 

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! bogen: Skab eller genskab den kutlur I ønsker med ekstraordinær inspiration fra FISH! filosofien. FISH! er en sikker vej til at øge arbejdsglæden og forbedre resultaterne.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

Pris fra
DKK 196,00  u/Moms
0 anmeldelser

Fire tilgange til arbejdslivet og livet. Op på væggen med plakaten. Den indeholder arbejdslivs-vigtige værdier, der skal proklameres og tales om.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 5 %

DKK 79,00  u/Moms
0 anmeldelser

Kast en fisk og se smilene brede sig. Tøjfisken findes i 4 farve-kombinationer. Vi kalder dem for Pete og de er alle i familie med aborren.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 25 %

DKK 127,20  u/Moms
0 anmeldelser

Spar tid og få et utal af gennemprøvede FISH! teknikker serveret på et 'sølvfad' med øvelser, historier og metoder. På de medfølgende film kan du se erfarne FISH! facilitatorer foran levende publikummer.

DKK 2.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Ros, anerkend og værdsæt dine kolleger skriftligt. Men først er du nødt til at klippe en fisk ud og fange dine kolleger i at gøre noget rigtigt.

DKK 75,00  u/Moms
0 anmeldelser

Er FISH! løbet ud i sandet? Er der brug for en FISH! genopfriskning og en genopdagelse? Der er sikkert kommet nye medarbejdere til. Virksomheden har også ændret sig lidt. Samarbejds-ønskerne har udviklet sig i nye retninger. Der er gået noget tid siden alle sidst hørte om FISH! Tiden er inde til 'Genopfrisk FISH!

DKK 9.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

En positiv vision for fremtiden er den stærkeste fornyelses-motivator, du og dine medarbejdere kan få. Denne personale-dag har fokus på at holde liv i FISH! kulturen.

DKK 12.975,00  u/Moms
0 anmeldelser

Brug filmen FISH! som en modgift mod kynisme, depression, udbrændthed og vrede. Brug den med lederne, servicemedarbejderne, teamet, for kulturen, for ansvarligheden og meget, meget mere. 

DKK 775,00  u/Moms
0 anmeldelser

FISH! STICKS er film nr. 2 om de verdensberømte fiskehandlere: Hold liv i forandringen og visionen. Se, hvordan fiskehandlerne i Pike Place Fish holder liv i deres vision 'World Famous Pike Place Fish'.

Pris fra
DKK 775,00  u/Moms
0 anmeldelser

Bliv god til at tale om produktive følelser: 54 farverige kort, som portrætterer et udvalg af følelser fra glad, nedtrykt, vred og forvirret. Kortene er meget velegnede, som en hjælp til at udtrykke hvilke følelser, der rummer store mængder af positiv energi.

Mængderabat på dette produkt - Spar op til 10 %

DKK 475,00  u/Moms