Northgate er verdens førende designer af originale, interaktive og involverende (learning by doing) team aktiviteter og simuleringer. Siden 1979, har Northgate sendt over 30.000 færdige produkter til mere end 60 lande. Så du kan stole på, at Northgates redskaber er afprøvede, testede og pålidelige og at de understøtter dine læringsinitiativer.

Vi gør det nemt for dig at lægge erfaringsbaseret læring ind i dine workshopper og kurser. Vores materialer booster interessen, øger motivationen og forbedrer læringsresultaterne markant.

Vi sparer dig for tid og kræfter ved at give dig kreative og mindeværdige træningsressourcer, der er spækket med læringspunkter. Komplette vejledninger medfølger hvert produkt bl.a. om, hvordan aktiviteten afvikles og afrapporteres (specialister er overflødige). Hver eneste Northgate-redskab giver fremragende værdi for pengene.

 

0 anmeldelser

En enkelt lille fejl og alt går grueligt galt! En kort, skarp afprøvning af teamets evne til at arbejde sammen under pres. Denne reality øvelse er ideel til at booste og vurdere en række team-færdigheder, på meget kort tid. Øvelsen demonstrerer på 30 minutter behovet for en gennemtænkt proces, klar kommunikation og sans for detaljer. 

DKK 3.175,00  u/Moms
0 anmeldelser

Forsvundet i vildmarken: En reality øvelse, hvor deltagerne skal forestille sig, at de er styrtet ned i den canadiske vildmark. Reality-øvelsen er ideel til at få teams til at arbejde sammen hurtigt. Som startaktivitet får den team medlemmer til at handle, løse problemer og træffe beslutninger under tidspres. Aktiviteten leveres 100% digitalt.

DKK 2.275,00  u/Moms
0 anmeldelser

I er låst inde i et rum. Døren er spærret, og der er ingen anden vej ud. Jeres opgave er, at finde den unikke kombination, der vil låse døren op. Derudover skal I finde ud af, hvem der låste jer inde. Der er ingen elektronisk forbindelse til omverdenen, så I skal bygge et tårn for at booste signalet i håb om at tilkalde hjælp, hvis flugten mislykkes.

Pris fra
DKK 4.000,00  u/Moms