Bog: COUNT ME IN med aktiviteter for store grupper, som virkelig virker

DKK 575,00  u/Moms

Icebreaker bog 'Count Me In'

'Count Me In' indeholder hundredvis af sikre, højenergi, interaktive aktiviteter. Bogen er skrevet af Mark Collard i 2008 (260 sider.). ISBN 978 0934 3870 57

Hvis du regelmæssigt arbejder med mere end 30 deltagere - ja, op til flere hundrede - vil du have bunker af strålende aktivitetsideer, der vil holde dem alle optagede og involverede på samme tid.

Du lærer også nogle af de mest nyttige og praktiske ledertip, der vil presse mere end bare sjov ud af dine programmer og få dig til at ligne en ekspert.

'Count Me In' 

  • 140+ af de mest smitsomme isbrydere, energigivere, interaktive øvelser og teambegivenheder - hver ledsaget af mindst en variation - der er designet specielt til arbejdet med store grupper af deltagere (ja, 80% af dem også med små grupper).
  • Mere end halvdelen af ​​aktiviteterne kræver overhovedet intet udstyr og appellerer til mennesker i alle aldre, baggrunde og evner. 
    Illustrationer, der fanger essensen af ​​enhver aktivitet, som hjælper dig med let at 'se' den og genskabe dens magi.
  • Snesevis af sjove, innovative måder at opdele din store gruppe på i mindre grupper og de mest nyttige, praktiske ledertip til effektivt at arbejde med store grupper, der hjælper dig med at skabe et sjovt læringsmiljø og skabe overraskende deltagelsesniveauer.

Hvis du nyder den energi og den vildskab, som kun en stor gruppe mennesker kan give, er denne bog noget for dig. Aktiviteterne fungerer, fordi folk elsker dem - over hele verden. Jeg garanterer, at du og dine deltagere også vil elske dem.

For at gøre det let for dig kan mere end halvdelen af ​​aktiviteterne i 'Count Me In' benyttes lige her og nu - fordi de overhovedet ikke kræver noget udstyr. Bogen her er den perfekte ledsager til bogen 'No Props - No Problem'.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: