Bog: NO PROPS no problem med over 150 uhyrligt sjove gruppe-aktiviteter, der ikke kræver udstyr

DKK 475,00  u/Moms

Sej bog om gruppeaktiviteter, der ikke kræver materialer

Hvis du brænder for at bruge involverende gruppeøvelser til at hjælpe mennesker med at interagere, dele og forbinde - helt uden brug af udstyr - er denne bog lige noget for dig. Skrevet af Mark Collard i 2018 (272 sider.)

Involverende gruppeøvelser og aktiviteter er en af ​​de mest kraftfulde (og attraktive) måder at hjælpe folk med at connecte med hinanden. Forskning viser klart, at de mest succesrige workshopper og kurser i verden er dem, der bevidst opbygger tillidsfulde og sunde relationer.

I denne underholdende og enkle vejledning destillerer Mark Collard 30+ års erfaring for at hjælpe dig med at udnytte øvelsernes kraft til at have det sjovt og engagere og værdsætte dine deltagere, og forbinde dem på en meningsfuld måde. Helt uden rekvisitter.

Denne bog hjælper dig

  • Lær 150+ involverende gruppeøvelser og aktiviteter, som folk elsker fordi de er universelt tiltalende og ikke kræver rekvisitter.
  • Kend forskellen på en 'isbryder' og en 'ismager'.
  • Forstå, hvorfor den nyeste forskning kræver, at vi hjælper vores grupper med at connecte først, før vi leverer vores indhold.
  • Brug fem kraftfulde værktøjer til at engagere uvillige deltagere, oprette produktive teams og overgå din gruppes forventninger.
  • Anvend en enkel firetrins designmodel, der garanteret vil invitere din gruppe til at spille, interagere, have tillid og lære.

Eksklusive bonusser
For at hjælpe dig med at gøre alt dette superenkelt kommer No Props No Problem med fire unikke ressourcer med værditilvækst:

  • QR -kode for hver aktivitet for at få adgang til online video tutorials, ledertip, variationer og så meget mere.
  • 30-dages gratis adgang til playmeos stadigt voksende aktivitetsdatabase (medlemmer har allerede øjeblikkelig adgang).
  • Gratis gruppespil -app for at få adgang til alt i din hånd.
  • Fyrre Ready-to-Play programskabeloner til 12 til 100+ personer.

Denne bog gør en dyd ud af ikke at indeholde rekvisitter og hjælper dig med at presse mere end bare sjov ud af dine 'samlinger'.

Bestil dit eksemplar af 'No Props No Problem' allerede i dag.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: