Mødebold 'Diversity' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Grib bolden, løft tommelfingeren og tal

Thumball er forsynet med 32 spørgsmål der får samtalen i gang og fremmer diskussionerne om de emner, der er meningsfulde for din gruppe netop i dag. Beslut dig for, hvilken Thumball der passer til dig og din gruppe. Når alt kommer til alt, kan tætte arbejdsvenskaber øge medarbejdertilfredsheden med 50 % (Gallup - State of the American Workplace).

Kig under tommelfingeren og del! Diversity Thumball er et legende værktøj til seriøse diskussioner.

Vi lever i en mangfoldig verden. Nogle forskelle er synlige, såsom hudfarve, køn, højde og vægt, fysiske udfordringer og alder. Andre er måske ikke visuelt synlige, men påvirker stadig, hvordan individer føler sig eller bliver behandlet: etnicitet, position, seksuel orientering, brug eller ikke-brug af alkohol, allergier, intellekt, depression og andre følelsesmæssige sygdomme.

Diversity Thumball tager fat på et vanskeligt emne med klogskab og følsomhed. Thumball™ er en blød vinylbold, der ligner en sej fodbold og har 32 paneler fortrykt med spørgsmål, der passer til voksne og teenagere. Smid den sikkert rundt i en gruppe, og bed deltagerne om at dele deres reaktion på spørgsmålet under deres tommelfinger.


Book en 1 times workshop
Når du skal afprøve værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i de kommende uger. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: