Mødebold 'Stress Management' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Undersøg årsagerne til stress

Kig under tommelfingeren og del din reaktion på spørgsmålet. Thumball er blød og har en omkreds på 51 cm og er fortrykt med spørgsmål til brug på mødet, workshoppen og kurset. 

Med Stress Management Thumball kan du og din gruppe udforske årsagerne til stress og  forskellige måder at håndtere dens påvirkning på. Teamet kan diskutere, hvad der påvirker deres stress-niveau, hvordan de kan hjælpe hinanden, hvordan de kan styre deres egen tilgang til stress og meget mere.

Faciliteringsforslag

Denne Thumball indeholder både spørgsmål, der adresserer årsager til stress og spørgsmål, der fremmer diskussion og refleksion over reaktioner på stress. Dette er virkelig ment som et værktøj til at skabe opmærksomhed og gode samtaler om stress.

Hvis du ønsker at tage øvelsen til det næste niveau

  • Bed den første griber om at vælge et spørgsmål, som alle deltagere skal besvare eller bidrage til.
  • Få deltagerne til at huske svarene fra hele gruppen.
  • Brug hvert svar som en opfordring til at diskutere bredere aspekter af stresshåndtering, herunder tidsstyring, kost, motion, søvn, måder at sige 'nej på osv.

Book en 1 times workshop
Når du skal afprøve værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i de kommende uger. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: