Mødebold 'Which are You and Why?' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Vælg mellem to modsætninger

Which Are You Thumball kræver, at deltagerne vælger mellem to modsatte egenskaber eller præferencer. Det er forholdsvis nemt at vælge den ene yderlighed eller den anden. Uanset det er nemt eller svært, så tilskynd dine deltagere til at forklare, hvor de ligger på en skala og hvorfor. Inviter dem til at dele eksempler eller uddybe deres svar med analogier til deres personlighed eller arbejdsstil.

Brug Which Are You Thumball til at forstå, hvor hver person befinder sig på en række forskellige områder. Det er en kreativ og legende måde, at lære hinanden at kende på.

Kig under tommelfingeren og del din reaktion på spørgsmålet. Diskuter, hvor på en skala du vil placere dig selv og hvorfor. Thumballs omkreds er 51 cm og er en fyldt bold, der ligner en håndbold, men er blød og sikker at bruge på arbejde, skole og hjemme.

Faciliteringsforslag

Forklar at What Are You Thumbball kræver, at spillere vælger mellem to modsatte egenskaber eller præferencer. De kan finde det nemt at vælge den ene yderlighed eller den anden. Uanset det er nemt eller svært, så tilskynd dem til at forklare, hvor de ligger på en skala mellem de to modsætninger og hvorfor. Inviter dem til at dele eksempler eller uddybe deres svar med analogier til deres personlighed eller arbejdsstil.

Løft din øvelse til nye højder, så prøv disse kreative drejninger:

  1. Angiv, at svarene skal relatere sig specifikt til personlige eller arbejdspladserfaringer.
  2. Bed den første modtager om at vælge et spørgsmål, som alle spillere skal besvare eller bidrage til.
  3. Noter svarene på spørgsmålene, og lav derefter diagrammer eller grafer, der afspejler dine deltageres svar.

Book en 1 times workshop
Når du skal afprøve værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i de kommende uger. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: