Mødebold 'Building Bridges' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Kig under tommelfingeren og del

Building Bridges Thumball fokuserer på tillid. Tal om de faktorer, der bidrager til udviklingen af ​​tillid og opbygning af tillidsfulde relationer. Du skal blot kaste bolden og bede modtageren om at dele en reaktion på det spørgsmål, der er under tommelfingeren. Thumballs er bløde 6" fyldte bolde. De ligner håndbolde, men er bløde og sikre til indendørs brug.

Tillid

Tillid giver alle i gruppen mulighed for at tage risici, åbne op og søge gensidigt gavnlige løsninger, når der opstår konflikter. Tillid giver os ro i sindet, når vi skal stole på hinanden, og når vi søger trøst til at dele vores sårbarheder. Som en bro bringer tillid også mennesker sammen og uddyber relationer. Med stærke relationer, nyder vi følelsesmæssig støtte, selvtillid, reduceret stress, godt helbred og lykke. Opbygning af tillid starter med kommunikation – at stille de rigtige spørgsmål og tage sig tid til at lytte.

Faciliteringsforslag

Tilpas dine Thumball metoder til din gruppes behov og erfaringer.

Nogle af dine deltagere er i stand til at give kvikke svar på et spørgsmål. Andre vil bruge lidt tid på at diskutere eller brainstorme bedste praksis. Andre igen vil have gavn af at dykke ned i en samtale om, hvordan tillid påvirker relationer for at diskutere, hvorfor det er vigtigt.

Hvis en deltager synes at et spørgsmål er vanskeligt, så foreslå vedkommende at tage en pause, spørge en ven eller lægge op til en diskussion om, hvorfor spørgsmålet er vigtigt.

Muligheder

  • Diskuter ligheder eller forskelle i svarene.
  • Få alle til at svare på det samme spørgsmål.
  • Diskuter de langsigtede konsekvenser af forskellige handlinger.


Book en 1 times workshop
Når du skal afprøve værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i de kommende uger. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: