Fællesskabets store puslespil: En herlig gør-det-selv team øvelse med et stort resultat

DKK 140,00  u/Moms
DKK 279,20  u/Moms
Du sparer: DKK 139,20

Mange små puslebrikker bliver til en STORT udtryk

Fællesskabets Puslespil består af et komplet blankt puslespil med 24 puslebrikker og en kant med 24 halve puslebrikker. Hver af de 24 puslebrikker består af en venstre og en højre side samt en top og en bund. Alle puslebrikker indgår i det samlede puslespil. Den enkelte deltager kan bruge hele puslebrikken. Det er den hvide side af puslebrikken, der skal vende udad. Det færdige puslespil måler 50 X 70 cm.

Fællesskabets Puslespil kan udvides i alle fire retninger med flere sæt Fællesskabets Puslespil. Det største puslespil vi har hørt om bestod af 16.000 brikker.

Brug puslebrikken på Handout (leveres i din mailboks ved bestilling) som kladde. Brug tusch, maling, oliekridt, vandfarver, udklip, effekter, - helt efter jeres behov og ønske.

Temaer
Illustrer jeres virksomheds vision, mission, kultur, måde at samarbejde på, serviceniveau, ånd eller værdier.
Illustrer en trend, en udvikling eller en fremtid, som I ser den.
Illustrer hvordan I som medarbejdere er forbundet.
Illustrer jeres medarbejdergruppe gennem jeres interesser, det I brænder for, det I står for.
Illustrer en tendens, en bølge, en ledestjerne, en guru I ønsker at følge.
Illustrer jeres grønne tankegang eller samfundsengagement.
Lad jeres kunder illustrere jeres servicekultur.

Slagplan
Når temaet er valgt og alle sidder klar med deres puslebrik er tiden inde til en slagplan. Hver deltager har 1 brik. Hvad beslutter vi med kanten rundt? I hvilken grad skal de enkelte puslebrikker forholde sig til hinanden? I hvilken grad skal puslebrikkerne forholde sig til kanten? Hvor lang tid har vi? Vi holder fernisering klokken X? Hvor holder vi fernisering? Hvem holder ferniseringstalen?

Finish
Når puslespillet er fuldendt kan I give det den endelige finish. Lim de enkelte brikker på et stykke karton eller finer. Giv det samlede puslespil en UV lak, så det færdige arbejde ikke falmer.

Præsenter det færdige puslespil
Inviter til ’fernisering’ på jeres helt egen måde. Der kan indgå en højtidelig tale, en drink, saltnødder, small talk og præsentationer af det eller de enkelte værker.

Endnu en ide: Årets julekalender
Uddel de 24 brikker til medarbejderne og bed dem om at udsmykke en julekalender-brik med Julen som tema eller ét af de øvrige nævnte temaer. Som julemåneden skrider frem vil puslespillet vokse og til sidst være fuldendt.

En sidste ide: En hyldest til værten
Udsend dine invitationer og vedlæg en puslebrik, som modtageren skal dekorere som en gave til værten. Puslebrikkerne samles under velkomstdrinken og bliver aftenens hyldest til værten.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: