Lær at facilitere - for ledere og undervisere: Workshop i vandkanten

DKK 0,00  u/Moms

Lær at facilitere til sammenhold: Både nye og garvede teamledere kan deltage

Tilmeld dig en GRATIS 90 minutters workshop afholdt i den friskeste natur Tirsdage kl. 09:00 til 10:30.

Hvorfor?

Ledere, instruktører og facilitatorer har brug for at kunne involvere deres team, deres deltagere. Det er altafgørende at 'invitere' dem rigtigt og sikre, at de er synkroniserede forud for det der kommer. Man kan synkronisere deltagere på mange måder. På workshoppen får du et antal muligheder.

Hvor?

Vi mødes kl. 09:00 ved monumentet ‘Oktober 1943’ ved Gammel Strandvej i Humlebæk på Peder Mads Strand. Parkering er gratis. Der serveres kaffe og te undervejs. Max antal deltagere er 10.

Hvad?

På workshoppen prøver vi forskellige redskaber samtidig med, at vi afprøver flere metoder. Redskaberne er billedkort, dialogkort, samtalekort, lær-mig-at-kende kort, mødebolde og reb. 

Alle workshopper afholdes på tirsdage i sommerhalvåret klokken 09:00 til 10:30.

Der tages forbehold for programændringer.

At facilitere i vandkanten på en strand i Humlebæk er lidt usædvanligt. Men det hører med til oplevelsen, at 'mødet' foregår et anderledes sted. Vi kan blive forstyrret. Der kan ske uforudsete ting. En hund løber forbi. Fugle kvidrer i flok. En badegæst frotterer sig på badebroen. En supertanker sejler gennem Øresund. Alt dette danner baggrund for den aktive workshop med involvering, feedback, reviewing og forklaring.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: