Spil The Cross-Culture Tour Game og bliv klog på klodens kulturer

DKK 1.440,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 1.200,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 1.100,00 pr stk.

The Cross-Culture Tour Game

Hvad ved du, dine udstationerede kolleger og dine familiemedlemmer om de lande I arbejder i? Quiz jer til mere viden. Det er både sjovt og seriøst.

Spille-boksen indeholder: 1 bræt 50 X 50 cm, 8 forskelligfarvede brikker, 1 terning, 460 forretningsmæssige, sociale og faktuelle spørgsmål. Alle tekster i spillet er engelske. Spillet kan spilles af op til 8 deltagere. Spillevejledning medfølger.

Spilleregler

Spillet indeholder mere end 400 spørgsmål til mindst 8 timers spil. I Cross-Culture Tour Game bliver spillerne nødt til at kombinere taktiske overvejelser, tværkulturel forståelse og adfærdsmæssig viden for at vinde spillet.

The Cross-Culture Tour Game henvender til et internationalt publikum. Spillet kan spilles i virksomheder med udenlandske medarbejdere eller med udenlandske kunder. Spillet kan også bruges på uddannelsesinstitutioner, som træning i engelsk og interkulturel forståelse. Flere danske virksomheder og organisationer har givet spillet til udstationerede medarbejdere, som en forberedelse til egen og familiens udstationering i udlandet.


Spillet er dansk udviklet og er blevet til i tæt samarbejde med specialister fra mange lande. Sproget engelsk er valgt, som det internationale sprog. De mange hundrede kort er sorteret og grundigt blandet. Det er imidlertid op til den ansvarlige leder af spillet, at foretage sin egen tilpassede version. Med andre ord, - kortene kan og bør sorteres i forhold til de deltagere, der skal spille spillet.


Når man ønsker, at fokusere på særlige lande og kulturområder, skal man sørge for, at disse spørgsmål kommer op mellem de øverste kort. Er der kort man ønsker at undgå, kan de sorteres fra.


En grundregel er, at den spiller der slår terningen får læst spørgsmålet op – det spørgsmålskort, som den aktuelle spiller har rakt over til modparten. Er der tvivl om formuleringen kan 'højtlæseren' holde tommelfingeren over det korrekte svar og vise den aktuelle spiller den skriftlige formulering.

Med spillet følger en spilleguide på engelsk.


2 måder at spille Cross-Culture på

1) 'Alle mod alle': Alle 8 deltagere kan, med hver deres spillebrik og startsted, konkurrere mod hinanden.
2) 'Team mod team': To team med 4 til 7 personer i hvert team spiller mod hinanden. Hvert team har 1 brik. De 2 grupper starter i hvert deres 'verdenshjørne' - startbase vælges fx N og S. Hvert team vælger en 'kortholder'. Det team der skal besvare et spørgsmål eller tage en udfordring må 'internt' diskutere mulighederne. Lederen af spillet kan vælge at 'stresse' spillet ved at give hvert team begrænset tid til svar. 

Rigtig god fornøjelse med spillet.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: