Mødebold 'Energy Break' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Bryd isen med nye bevægelser

Energy Break Thumball er til grupper som har siddet ned i en længere periode. Den er perfekt til at få blodet til at rulle igen, få ny energi og fokusere på nye emner. Thumball indeholder 32 opfordringer til bevægelse: Stræk, dans, balance og nye og uventede bevægelser.

Faciliteringsforslag

  • Forklar målet: At bevæge sig er en glimrende måde at stimulere og friske hjernen op på, da det får blodet til at flyde og sprede næringsstoffer i hele kroppen. I en ånd af gennemsigtighed, forklar disse fordele for din gruppe, så de forstår, at målet er at komme i gang.
  • Inviter ændringer: Byd din gruppe velkommen til at foretage eventuelle ændringer af de foreslåede bevægelser for at imødekomme fysiske begrænsninger, beskytte sig selv mod skader eller endda redde sig selv fra forlegenhed. Inviter dem til at deltage, "hvis de kan".
  • Gå efter balance: Mind din gruppe om at behandle begge sider ens, gentag bevægelser på deres højre og venstre side.
  • Begynd at spille: Bevægelse kan være en fordel når som helst under en læringsbegivenhed eller et møde, såsom:
  • Giv gruppen energi efter frokost - Kast bolden til en modtager, og få dem til at læse prompten og demonstrere bevægelsen for hele gruppen. Tilskynd alle, der kan, til at deltage i 1 til 3 minutter.
  • Læringsgennemgang – Vælg en bevægelse og relater den til noget, gruppen lige har lært. Alternativt kan du kaste bolden og få modtageren til at udføre bevægelsen, mens de finder deres svar på et anmeldelsesspørgsmål.
  • Bryd isen – Lad boldmodtageren udføre den bevægelse, der er beskrevet på panelet, og lad derefter andre i gruppen dele et øjeblik, som bevægelsen minder dem om.


Book en 1 times workshop

Prøv værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching-tæppe) med dit team. Bestil en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide dig og dit team gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i uger frem. Værkstedspris er 2.500 kr. plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: