En blog om ledelse og eLEARNING: Fem gode spørgsmål om eLEARNING med gode svar

Ring for pris
+45 71 92 55 63

Fem gode spørgsmål om eLEARNING

Vi hører mange spørgsmål om brugen af eLEARNING og om FISH! eLEARNING i særdeleshed. Her er nogle af de gode spørgsmål vi ofte hører:

1: Tager eLEARNING ikke for lang tid?

Studier viser, at eLEARNING typisk tager mellem 40% og 60% mindre tid end, når man skal lære det samme i et traditionelt undervisningslokale. FISH! eLEARNING kan tilgås fra en hvilken som helst computer eller mobil, når det passer medarbejderen og i medarbejderens eget tempo. Nogle få minutter ad gangen eller hele kurset på en gang (1 time i alt).

2: Er eLEARNING ikke mest for unge mennesker?

Halvdelen af alt indhold på YouTube bliver set af de 35 til 64 årige. 55% af alle mennesker over 50 år modtager nyheder online. Hvis du ser videoer eller læser nyheder på en pc, en tablet eller en mobiltelefon, så er du allerede fortrolig med eLEARNING. FISH! eLEARNING tilbyder spændende videoklip, quizzer og målinger, som hjælper alle aldre til at arbejde mere effektivt.

3: Handler eLEARNING ikke mest om smart teknik?

Indholdet kommer helt klart i første række. Ligesom med den originale FISH! video, så er FISH! eLEARNING involverende og sjovt. FISH! eLEARNING dykker bare længere ned, så det er muligt, at forstå og vælge i de fire FISH! praksisser. Derfor fungerer FISH! eLEARNING så godt uanset dit team sidder spredt eller du ønsker at forlænge FISH! oplevelsen efter en FISH! live workshop.

4: Husker medarbejderne ikke mindre gennem eLEARNING?

Research Institute of America kan påvise, at eLEARNING forbedrer indlæringen med 25 til 60% mod 8 til 10% for traditionel undervisning. Indlæringen ved FISH! eLEARNING er så stærk fordi ideerne kan bruges omgående i alle relationer. Og så snart medarbejderen ser virkningen af de enkle praksisser er hun eller han naturligvis mere tilbøjelig til at gøre dem til en del af sin adfærd.

5: Er eLEARNING ikke frygteligt dyrt?

En undersøgelse som IBM gennemførte viste, at hver dollar de investerede i online undervisning resulterede i en gevinst på 30 dollar i produktiviteten. FISH! eLEARNING skærper og opper de færdigheder som øger tillid, teamwork, engagement og ansvarlighed. Disse elementer er  selve fundamentet for enhver højtydende og dynamisk virksomhed. Undersøgelser har også vist, at de virksomheder, der bruger eLEARNING har en højere medarbejdertilfredshed og tilknytning til virksomheden. Hvad ville I opnå som virksomhed, hvis jeres medarbejdere arbejdede mere effektivt sammen og med større engagement?

Hvis du er interesseret i at høre mere, så klik dig videre til produktet HER

Skrevet af Michael Meinhardt, LEADERS WAREHOUSE.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: