Spørgsmålstegn i skum

DKK 40,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 35,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 32,00 pr stk.

Sæt spørgelysten i gang: Giv frit lejde

Rødt spørgsmålstegn i skum: Længde 9 cm. Bredde 6 cm. Dybde 2 cm.

Mange ledere frygter, når medarbejderne begynder at stille nærgående, nysgerrige og forvirrende spørgsmål til lederens præsentation. Det har taget flere timer, at færdiggøre præsentationen. Herefter tillader medarbejderne sig, at lufte mange, besværlige mislyde.

Vi giver dig på en måde ret. Men alt dette kan du tage højde for. Du har nogenlunde en ide om, hvad medarbejderne kan finde på at spørge om. Du kender også afgrænsningen. Og du ved, hvad du ikke skal svare på og ikke kan svare på. De spørgsmål der kommer er i virkeligheden dem du har inviteret til. Derfor kan du lige så godt gøre det med et spørgsmålstegn i skum og invitere på behørig vis.

Når en medarbejder stiller et spørgsmål, så svarer du fx: Det er et rigtig godt spørgsmål. Herefter svarer du. Du kan variere dit svar og sige: God pointe. Fin kommentar. Fantastisk vinkel. Kreativ tilgang. Anerkend spørgeren. Han mener det oprigtigt og prøver i virkeligheden, at finde hoved og hale i din præsentation og forsøger, at tilkæmpe sig et overblik.

Øvelse: Spørgerunden
Giv hver medarbejder et spørgsmålstegn i skum og bed dem sætte sig parvis og formulere deres bedste spørgsmål til sagen, opgaven eller situationen.

Giv parrene 5 minutter til at formulere et passende spørgsmål. Når tiden er gået beder du dem om, at prøve at besvare spørgsmålet selv. Hvad tror de svaret er? Giv parrene 3 minutter til dette. Når tiden er gået kan du bede par nummer 1 om at stille deres spørgsmål, komme med deres forslag til et svar, hvorefter du svarer.

Du kan ændre lidt i rækkefølgen ved par nummer 2: Deres spørgsmål, dit svar og deres svar. Ved par nummer 3 kan du starte med parrets svar, hvorefter du skal gætte spørgsmålet.

Denne øvelse giver alle, der er tilstede, en mulighed for at involvere sig i sagen. Nu er sagen ikke kun din. Nu er den jeres. God fornøjelse!

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: