Mødebold 'Be A Leader' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Kig under tommelfingeren og svar

Denne Thumball indeholder 32 paneler inklusive med både reflekterende og fremadrettede spørgsmål. Deltagerne deler deres reaktion på det spørgsmål, der venter under tommelfinger.

FACILITERINGSFORSLAG

Nogle ledere synes, at være født til det. Andre skal arbejde med det. Uanset hvem du er, vil du blive en bedre leder, hvis du tager dig tid til at reflektere over tidligere oplevelser og erfaringer, diskutere fremtidige mål og identificere måder at engagere din gruppe på. Vær en leder Thumball er et diskussionsværktøj, der hjælper dig med at udvikle dine grundlæggende lederegenskaber og identificere specifikke måder at kommunikere din vision på, sprede entusiasme, opbygge dit teams respekt, søge brede perspektiver m.m.

Vær fleksibel
Forvent at tilpasse din brug af dette værktøj til din gruppes behov og erfaringer. Nogle kan være i stand til at give hurtige eller kvikke svar på et spørgsmål. Andre vil måske bruge lidt tid på at diskutere eller brainstorme bedste praksis. Andre igen kan have gavn af at dykke ned i en samtale om en ledelseskvalitet for at diskutere, hvorfor det er vigtigt. Hvis en deltager finder et område særligt vanskeligt, så foreslå vedkommende en pause, bede en 'ven' om hjælp eller prøv at involvere alle i en diskussion af hvorfor lige netop det spørgsmål er vigtigt.

Muligheder

  • Diskuter ligheder eller forskelle i svarene.
  • Få alle til at svare på det samme spørgsmål.
  • Diskuter de langsigtede konsekvenser af forskellige handlinger.

Book en 1 times workshop
Når du skal afprøve værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i de kommende uger. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: