Kast og grib Thumballs mødebolde - for et bedre arbejdsmiljø - hver eneste Thumball er en workshop i sig selv

DKK 375,00  u/Moms

Seriøs og sjov: Rund, blød og lækker og fyldt med gode spørgsmål

Thumball har engelske tekster og har en omkreds på 51 cm. Den indeholder 32 udfordringer, som skal 'håndteres' af personen, der griber om bolden. Thumball er den ultimative kombination af seriøsitet og sjov. Når begge elementer er til stede tør alle deltage og bidrage og lytte og lære. 

På denne Thumball side kan du vælge mellem 14 forskellige bolde. Thumballs kan købes i flere styk eller i blandinger. Flerstykspriser er:

Køber du 1 eller 2 Thumballs samtidig er prisen kr. 375 pr. stk. plus forsendelse og moms.
Køber du 3 til 6 Thumballs samtidig er prisen kr. 365 pr. stk. plus forsendelse og moms.
Køber du 7 og flere Thumballs samtidig er prisen kr. 355 pr. stk. plus forsendelse og moms.

De der har prøvet Thumball siger, at bolden er en af de bedste icebreakers de har prøvet fordi de altid kan relatere spørgsmålene til deres situation. 

Forklar dit team, at bolden er en mulighed for at alle lærer mere om sig selv og om hinanden og om samarbejdet. Hjælp de deltagere, som måske ikke lige er helt vilde med icebreakers, til at forstå, at man lærer hinanden bedre at kende, man lærer mere om mål og forventninger og man får mulighed for at lufte evt. bekymringer som forstyrrer.

Sådan bruges Thumball

Lad bolden trille, flyve eller blive givet videre på en måde, som du introducerer. Start altid forsigtigt og start med selv at 'svare' på et spørgsmål for at vise, hvordan bolden bruges og hvor lange svarene og sætningerne behøver være og hvor bredt og dybt I behøver komme med jeres svar.

Flere metoder

  1. Bed ‘griberne’ om at læse teksten højt, som står under deres tommelfinger. Svarene skal relatere sig til jobbet, noget med samarbejdet, noget med opgaverne. Det behøver ikke være tommelfingeren hver gang. Det kan også være en anden finger.

  2. Foreslå, at I skal gætte, hvad en person som ikke er til stede vil svare, fx vores dronning, vores statsminister eller en skuespiller.

  3. Bed en ‘griber’ om at gentage nogle af de tidligere ‘griberes’ svar før eget svar tilføjes.

  4. Bed en ‘griber’ om at vælge et spørgsmål, som udvalgte eller alle skal svare på. 

  5. Registrer, hvad ‘griberne’ svarer og log svarene evt. med en kurve.

  6. Bed en svarer levere bolden til den næste svarer samt 'udpege' et konkret spørgsmål. Den nye svarer finder spørgsmålet på bolden og skal nu svare.

Få samtalen godt i gang! Kast eller tril bolden og svar på spørgsmålet under din tommelfinger. Der er 14 forskellige Thumballs. En til hvert emne, der betyder mest for teamet.

Book 1 times workshop
Prøv værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle deltagere i ugerne der kommer. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: