Spil om følelser - gør-det-selv og bliv god til at styre og vælge hjælpsomme følelser

DKK 375,00  u/Moms
  • Køb 2 eller flere til DKK 350,00 pr stk.
  • Køb 5 eller flere til DKK 325,00 pr stk.

Vælg behagelige følelser frem for ubehagelige

Følelsesspillet: Spillet består af 140 kort og en spilleguide. 55 kort med behagelige følelser. 69 kort med ubehagelige følelser. Samt 17 kort med livsindhold. Spilleguiden indeholder 5 spillemetoder, som du kan variere efter behov og erfaring. Spillet kan spilles alene eller spilles i grupper. Spillet kan både bestilles i en dansk udgave og i en engelsk-sproget udgave.


Bliv klogere på følelser. Opdag, at du ikke behøver at blive 'slave' af dine følelser. Du kan aktivt selv forvandle negative følelser til behagelige følelser.

Bliv advaret i tide
Hensigten med spillet er, at se følelser, som retningsvisere. Hvis vi har behagelige følelser for situationen, er vi på rette vej. Modsat, må vi finde ud af, hvad vi bør gøre, hvis vi har ubehagelige følelser for situationen. Med spillet kan du afdække generelle og aktuelle følelser omkring fx arbejdssituationer. 

Brug Følelsesspillet til de svære samtaler om adfærd i samarbejdet eller i familien. Spillet er særdeles godt, at bruge i samtalerne med unge mennesker om deres og andres adfærd på de sociale medier. 


FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: