Gør-det-selv visions workshop: Udviklings Pakken

DKK 6.325,00  u/Moms

Udvikling sker naturligt, når visionen er tydelig

Pakken indeholder:
DVD 'Focus Your Vision' med engelske tekster
Spillet 'Bland Kortene Rigtigt'
10 stk. Skum Hænder

Start med dét dine deltagere ønsker at udvikle. Opdag hvilke værdier, der er vigtige og hjælp dem til at omsætte dem til handlinger.

DVD 'Focus Your Vision' indeholder 7 budskaber. Disse budskaber hjælper deltagerne til at finde den vision, der vil have størst påvirkning, når målet skal nås. Det kan være visionen for den enkelte medarbejder, for teamet eller for virksomheden.
Filmen kan ses i sin fulde længde eller i 7 dele. Visionen er vigtig for at finde vejen til målet.
Når visionen er formuleret og vejen er tydelig, er det nemt at foretage de rette handlinger undervejs. Handlinger, der er i overensstemmelse med de værdier, som virksomheden og den enkelte medarbejder står for.

Tips & Tricks
DVD Focus Your Vision: Se en passende del af filmen. Tal derefter om den scene, som den enkelte bedst kunne lide. Hvilken overensstemmelse er der mellem den scene og jeres hverdag? Vælg en metode, at tale sammen på.
Bland Kortene Rigtigt: Læg kortene med Arbejdsværdier ud i forhold til overensstemmelsen. Vælg en måde, at lægge kortene på.
Huske Hånden: Skriv det vigtigste budskab på Huske Hånden. Vælg en metode til at udvælge budskabet.

Kontakt os, når du har brug for flere metoder.

Vores erfaring
Det er en hjælp, at bruge en film som udgangspunkt for udvikling. Deltagerne kommer på besøg i en anden verden og de lytter til nogle fremmede mennesker. Derfor er det nemmere, at modtage budskaberne og holde dem op til deres egne værdier og erfaringer. Ved at sætte deltagerne sammen og supplere med dialog-kortene, får de inspiration til værdifulde samtaler. Dette giver anledning til nye måder at tænke og handle på. Det må godt være sjovt at evaluere og her kommer Huske Hånden på banen. Det er ikke nemt at beslutte, hvad der skal stå på hånden. Ofte er det godt at få hjælp af en kollega og det er godt at fortælle andre, hvad man har skrevet.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: