Mødebold 'Get Happy at Work' Thumball

Pris fra
DKK 355,00  u/Moms

Kig under tommelfingeren, del og bliv glad på jobbet!

Spørgsmålene på Get Happy at Work Thumball ansporer til at skabe en positiv arbejdsplads ved at give kolleger mulighed for at dele mål, diskutere udfordringer og opbygge relationer. Med fokus på positive følelser, engagement, mening, præstationer og relationer hjælper spørgsmålene til at genfinde kilden til arbejdslyst. Ved at sætte en positiv vinkel på emnerne hjælper Get Happy at Work Thumball med at fremme optimisme, identificere områder for organisatorisk forbedring og skabe en glad arbejdsplads.

Del din reaktion på enhver prompt, der ligger under din tommelfinger. Thumball har en omkreds på 51 cm og er blød. Thumball kan bruges på mange måder.

Faciliteringsforslag

  • Forklar dit mål. For at maksimere deltagernes involvering skal du forklare, at dit mål er at fremme fælles forståelse og opbygge et gladere og mere støttende arbejdsmiljø.
  • Skynd dig ikke. Vær opmærksom på, at nogle måske ikke er i stand til at give kvikke svar på et spørgsmål. Andre vil måske bruge lidt tid på at diskutere deres ideer. Hast ikke bare videre til næste spørgsmål. Giv hellere dine deltagere den nødvendige tid til at 'ventilere', hvad de tænker på.
  • Gør notater. Thumballs er fantastiske til at pirre vigtig information frem på. Ha' noget at skrive på ved hånden og saml op til senere brug.
  • Giv hver deltager en tilladelse. Hvis man synes at et spørgsmål er vanskeligt, så foreslå at de holder en pause, spørger en ven eller breder spørgsmålet ud til åben diskussion. 

 

Book en 1 times workshop
Når du skal afprøve værktøjer med fokus på dialog (Thumball, billedkort, dialogkort, coaching tæppe) med dit team, så tøv ikke med at bestille en times workshop med Michael Meinhardt. Han vil guide jer alle gennem forskellige metoder og værktøjer og involvere alle i de kommende uger. Workshop pris er kr. 2.500 plus rejseudgifter.

 

FLERE GODE FORSLAG TIL DIG
Varen passer sammen med
Andre købte også

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: